Ti-ai cumpara un Android G2 Magic? Telefonul inteligent se numeste, fireste, Magic si beneficiaza de aceeasi platforma Android, care are acum si un app shop destul de atractiv.

Primul telefon construit de catre HTC in colaborare cu Google si lansat de catre operatorul T-Mobile s-a bucurat de un succes considerabil in mare parte datorita platformei Android. Iata ca marile companii nu au stat deloc cu mainile in san si, dupa relativ putin timp de la scoaterea lui G1, revin acum cu un nou terminal.

Telefonul inteligent se numeste, fireste, Magic si beneficiaza de aceeasi platforma Android, care are acum si un app shop destul de atractiv. G2 Magic este semnificativ diferit fata de G1, arata mai bine insa ii lipseste tastatura Qwerty si sistemul de glisare a display-ului. Smartphone-ul are un display touchscreen de 3.2 inci, cu o rezolutie de 320 x 480 pixeli. Sub ecranul tactil exista sase taste si un trackball pe post de mouse. Partea posterioara gazduieste o camera foto de 3.2 megapixeli, fara tehnologii suplimentare, insa cu auto focus.

La interior, gasim un procesor Qualcomm ce ruleaza la 528 Mhz, o memorie RAM de 192 MB si una ROM de 512 MB. Sistemul de operare Android este destul de prietenos cu memoria, astfel ca terminalul ruleaza destul de rapid in orice aplicatie. Magic are si un fel de accelerometru denumit G-sensor, care intoarce interfata automat in functie de orientarea telefonului. WiFi-ul si modulul GPS se pot dovedi utile celor care nu se despart de internet sau harti nici pe mobil. Noul HTC Magic are insa si cateva minusuri: nu include un jack audio de 3.5mm, nu are tastatura fizica Qwerty, A2DP Bluetooth si o memorie interna flash considerabila (16 GB?). Pentru memorie exista un slot pentru carduri microSD.

Android G2 Magic cantareste 118 grame cu tot cu bateria de 1340 mAh si masoara 113 x 55 x 13.65 mm. El va functiona in retele HSDPA/GSM/GPRS/EDGE/WCDMA si va avea o autonomie in vorbire de 400/450 minute in WCDMA/GSM, respectiv 660/420 ore in WCDMA/GSM pentru standby. Nu se cunosc momentan detalii despre pret sau o data sigura de lansare.

Citeste si:
Ce băuturi preferă românii să consume de sărbători
Ce băuturi preferă românii să...

Ti-ai cumpara un Android G2 Magic?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.