Samsung UltraTOUCH devine elegantul nostru erou full-touch in cadrul Mobile World Congress, demonstrand inca o data ca telefoanele Samsung ocupa un loc de frunte in ceea ce priveste stilul.

Seul, Coreea, 9 februarie 2009 - Samsung Electronics Co.Ltd., unul dintre liderii pietei de telefonie mobila, a anuntat astazi lansarea lui “UltraTOUCH”, un telefon full-touch slider care imbina in mod perfect eleganta si tehnologia de top. Debutul prefigureaza World Mobile Congress din Barcelona, in cadrul caruia Samsung isi va prezenta noua viziune asupra telefoanele full-touch din perspectiva stilului si designului unic. Ca si in cazul editiilor precedente, UltraTOUCH redefineste imaginea telefoanelor si tehnologia - de aceasta data, prin intermediul full-touch.

“Datorita designului sau redefinit, Samsung UltraTOUCH devine elegantul nostru erou full-touch in cadrul Mobile World Congress, demonstrand inca o data ca telefoanele Samsung ocupa un loc de frunte in ceea ce priveste stilul”, a declarat JK Shin, Vicepresedinte Executiv si Directorul Diviziei Mobile Communication in cadrul Samsung Electronics.

Acesta a adaugat: “Ramanem fideli initiativei de a ne intari portofoliul de telefonie full-touch, iar in acest scop vom introduce o gama variata de handset-uri care sa corespunda unor stiluri diferite de viata. UltraTOUCH reprezinta modelul de top al portofoliului, fiind capabil sa duca mai departe pozitia de lider a Samsung pe segmentul premium full-touch”.

Stil de ultima generatie

Samsung este de mult timp considerat ca fiind producatorul celor mai elegante telefoane mobile. Ca model de top al gamei Ultra (brand-ul cel mai elegant al Samsung pentru telefoanele sale mobile), UltraTOUCH reprezinta un telefon full-touch cu adevarat elegant, cu un design sofisticat si multe dotari multimedia ce revolutioneaza tehnologia touch screen. Un loc aparte il ocupa ecranul full touch de 2.8” AMOLED, rezistent la zgarieturi, ce reda intr-un mod remarcabil culorile vii si aprinse.

Citeste si:
Facturile mari la curent au speriat până și autoritățile. La...
Facturile mari la curent au...

Dimensiunile slim de doar 12,7 mm se gasesc intr-o armonie perfecta cu forma si functiile touch screen-ului cat si cu tastatura glisanta (3x4). Formele rafinate ii ofera o eleganta care nu cunoaste varsta, iar infatisarea ‘silky back’ ii confera un aspect fantastic din orice unghi l-ai privi. Cadranul din metal lucios ii asigura durabilitate, iar ecranul rezistent la zgarieturi si impuritati ii ajuta pe utilizatori sa foloseasca telefonul in conditii optime.

Multimedia de ultima generatie

Asa cum probabil va asteptati din partea Samsung, UltraTOUCH a luat nastere prin intermediul celei mai noi tehnologii. Acesta are incorporata o camera de 8 megapixeli cu dual power LED flash. In afara de camera de ultima generatie, UltraTOUCH este prevazut cu un sistem de navigatie GPS, care ofera harti detaliate. Geo-tagging-ul prin intermediul navigatiei GPS iti permite sa adaugi pozelor informatii despre locul in care au fost facute. Camera permite inregistrare video (30fps@VGA video recording), in timp ce music player-ul foarte atractiv te lasa sa asculti muzica.

Citeste si:
BlackBerry lanseaza KeyOne, un nou smartphone cu tastatura fizica
BlackBerry lanseaza KeyOne,...

Interfata de ultima generatie

Samsung UltraTOUCH iti ofera o experienta full-touch unica impreuna cu o tastatura 3x4. De asemenea, telefonul permite o utilizare facila si intuitiva - rasfoind pozele, navigand printre harti si pe internet - toate acestea intr-un mod usor si interactiv datorita interfetei TouchWiz de ultima generatie. In plus, widgets-urile pot fi manevrate pe ecran cu foarte mare usurinta, iar mai apoi accesate printr-o simpla atingere. O alta modalitate de lansare a aplicatiilor este prin intermediul tastaturii. Atat tastatura cat si touch screen-ul ajuta la configurarea optiunilor in functie de cerintele utilizatorilor.

Get in touch with Samsung Mobile! Afla mai multe despre Samsung UltraTOUCH: http://ultratouch.samsungmobile.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.