Asus a lansat Eee PC S101, un fashion netebook cu design elegant, trendy, pentru cei care apreciaza stilul aparte.

Asus a lansat Eee PC S101, un fashion netebook cu design elegant, trendy, pentru cei care apreciaza stilul aparte.

Eee PC S101 integreaza formatul, ergonomia si facilitatile predecesorilor sai din cadrul seriei. In plus, beneficiaza de un exterior revigorat, disponibil in trei teme cromatice - Maro, Sampanie si Grafit, potentat de detalii precum finisajele premium obtinute prin tehnologia Infusion si balamalele ornate cu cristale. Gratie imbinarii reusite dintre functionalitati si moda, Eee PC S101 se pozitioneaza in fruntea segmentului de netbook-uri in privinta modului de operare.

Cu stilul sau elegant si cu muchia subtire, Eee PC S101 ar putea completa orice tinuta vestimentara. Portabilitatea conferita de greutatea de doar 1 kilogram si de grosimea de 1,8 cm, permite utilizatorului sa il poarte fara efort.

Notebook-ul suporta standardul de conectivitate fara fir Wi-Fi 802.11n, permitand realizarea conexiunilor de mare viteza la Internet. Gratie functionalitatii Bluetooth V2.0, utilizatorii vor putea comunica rapid si simplu.

Fiecare Eee PC S101 este disponibil impreuna cu un spatiu de 20GB pe Internet, facilitate cunoscuta sub denumirea de Eee Storage, care permite utilizatorilor sa stocheze si sa acceseze ulterior de oriunde si oricand documente electronice si alte informatii securizate. In acelasi timp Eee PC S101 ofera capacitate de stocare de pana la 64 GB pe suport Solid State Drive (SSD), in conditii de maxima protectie la lovituri si socuri. Spre deosebire de hard disk-uri, SSD-urile opereaza mai silentios si au un consum redus de energie. Dezvoltandu-si capabilitatile de stocare, Eee PC S101 integreaza un cititor de carduri de memorie flash 4-in-1, care suporta mai multe formate flash decat celelalte modele Eee PC: MMC, SD, Memory Stick si MS-PRO.

Notebook-ul este echipat cu ecran panoramic de 10,2” capabil sa functioneze la rezolutie WSVGA, asigurand un spatiu amplu pentru vizualizarea documentelor si a materialelor multimedia.

Citeste si:
5 laptopuri ieftine, dar cu care iti faci treaba
5 laptopuri ieftine, dar cu...

Eee PC S101 foloseste tehnologia Super Hybrid Engine (SHE), care imbunatateste semnificativ eficienta energetica, permitand utilizatorilor sa se bucure de o autonomie mai mare per ciclu de incarcare a bateriei, de pana la 5 ore de lucru fara intrerupere si fara nevoia conectarii la priza. SHE ofera mai multe moduri predefinite de operare din perspectiva performantelor si a consumului, adaptandu-se de fiecare data scenariului de utilizare selectat de catre fiecare persoana.

Adresandu-se unui spectru larg de utilizatori cu niveluri diferite de experienta, Eee PC S101 este disponibil fie cu sistemul de operare Microsoft® Windows®, fie cu GNU Linux.

Versiunea cu Microsoft Windows ofera utilizatorilor medii si avansati posibilitatea de a opera o gama larga de aplicatii. Windows Live Messenger si Windows Live Mail sunt preinstalate pentru a raspunde prompt nevoilor de comunicare, iar Microsoft Works asigura un mediu de lucru eficient si in afara biroului. Pe de alta parte, utilizatorii mai putin experimentati vor aprecia varianta cu Linux, care beneficiaza de o interfata cu pictograme, usor de folosit. Aceasta versiune include peste 50 de aplicatii preinstalate, oferind un mediu de studiu, productivitate si divertisment.

Citeste si:
Ghid pentru achiziția unui laptop performant
Ghid pentru achiziția unui...

Specificatii tehnice:

Model: Eee PC™ S101
Sistem de operare: Windows® XP Home sau GNU Linux
Ecran: 10,2” wide active matrix LED-backlit TFT, WSVGA 1024 x 600 pixeli, 252K culori
Procesor: Intel Atom
Chipset: Intel 945GSE, ICH7-M
Retea cu fir: Adaptor integrat 10/100 Mbps Fast Ethernet
Retea fara fir: WLAN: 802.11n, Bluetooth V2.0
Memorie: 1 GB (DDR2)
Capacitate de stocare: Solid State Drive 16 GB / 32 GB / 64 GB; 20 GB Eee Storage
Interfete: 1 x VGA (D-sub 15-pini pentru monitor extern)
3 x USB 2.0; 1 x LAN RJ-45; Iesire pentru casti, Intrare pentru microfon
Camera Web: 0,3 MPixeli
Cititor de carduri: 4-in-1: MMC, SD, Memory Stick si MS-PRO
Touchpad: Multi-touch
Audio: Hi-definition audio CODEC; Difuzoare high quality stereo; Digital Array Mic
Baterie: Cu polymer: 36 W/hr; 2S2P (2450 mAh/cell)
Dimensiuni: 264 mm (w) x 180,5 mm (d) x 18 ~ 25 mm (h)
Greutate: 1 kg
Culori disponibile: Brown, Champagne sau Graphite; Infusion

Citeste si:
Camera adolescentului: 4 gadgeturi utile
Camera adolescentului: 4...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.