Marca de telefoane mobile Bellperre s-a lansat oficial pe piata din Romania, pozitionandu-se pe segmentul de lux al telefoniei mobile.

Marca olandeza de telefoane mobile Bellperre s-a lansat oficial pe piata din Romania, pozitionandu-se pe segmentul de lux al telefoniei mobile, anunta reprezentantul companiei, Avis Dream, unic importator al dispozitivelor pe piata locala.

Telefoanele mobile nu mai sunt un produs nou, ci mai degraba un accesoriu modern, caracterul exclusiv fiind una dintre dorintele principale ale multor utilizatori de telefoane mobile, consumatori care cauta sa-si asorteze telefonul mobil hainelor sau accesoriilor produse de designeri celebri.

Desi nu multi dintre noi au auzit de Bellperre, brand-ul este la fel de bine cotat precum Vertu si Mobiado. Daca pentru tine conteaza design-ul unui telefon, atunci vei aprecia fara indoiala handset-ul Bellperre, finisat cu materiale scumpe si pretentioase.

“Prezenta Bellperre pe o piata ca cea din Romania este un lucru cat se poate de firesc, in contextul in care brandul se afla in plina expansiune si este deja prezent pe mai multe piete din Europa. Totodata, piata romaneasca manifesta o tendinta constanta de crestere in domeniul premium si de lux, iar lansarea brand-ului Bellperre in Romania este o consecinta normala a acestui lucru”, a declarat George Silianovici, Director General al companiei reprezentante pentru Bellperre in Romania.

Telefoane construite si finisate manual

Inspirate de design-ul italian, telefoanele Bellperre sunt construite manual in Olanda. Fiecare componenta este produsa folosind tehnici laser de mare precizie. Telefoanele sunt imbracate in piele de crocodil, rechin, vitel sau soparla, fiind disponibile intr-o paleta de peste 100 de culori, iar ecranul este realizat din cristal de safir. Fiecare client poate alege intre variante precum cea metalica, din titan si aluminiu sau placata cu aur 24K, cat si din diferite finisari sau gravari personale. Telefoanele construite si finisate manual se pot achizitiona la preturi cuprinse intre 2.000 si 3.500 euro.

Specificatii tehnice

Telefoanele Bellperre sunt dotate cu display de 2 inci (176 X 220 pixeli), bluetooth, java, mp3, camera foto de 1,3 megapixeli, redare video si sistem de operare Windows Mobile 5.0. Pot fi sincronizate cu PC-ul pentru e-mail-urile din Outlook, dispun de alerta pentru e-mail-uri si au instalat MSN Messenger. Fiecare terminal cantareste 120 de grame si masoara 100 x 44 x 15,5 mm. Mai multe despre Bellperre puteti gasi pe site-ul oficial al companiei.

Citeste si:
Celebrități dependente de telefoanele mobile
Celebrități dependente de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.