Vesti bune pentru fanii fotbalului din intreaga lume: EA Sports va lansa in luna octombrie cel mai nou titlu din celebra serie FIFA: FIFA 2009!

Vesti bune pentru fanii fotbalului din intreaga lume: EA Sports va lansa in luna octombrie cel mai nou titlu din celebra serie FIFA: FIFA 2009!

Electronic Arts a declarat ca jocul este aproape terminat la capitolul developing si a trecut cu brio si faza de testare. Asadar, cei care indragesc fotbalul si nu se pot dezlipi de el nici atunci cand stau la computer, pot juca in scurt timp FIFA 2009!

Ultimul titlu va ajunge pe urmatoarele platforme: PC DVD, Xbox 360, PS3, Playstation 2, PSP, Nintendo Wii si DS, dar si pe telefoanele mobile. Astfel, putem spune ca EA a acoperit toate platformele pentru ca FIFA 2009 sa poata fi jucat oricand, de oricine.

Cine nu mai are rabdare (e normal, nu-i asa?) pana la lansarea oficiala FIFA 2009, poate incerca versiunea demo a jocului. Demo-ul de 768 MB poate fi descarcat de aici.

Trailer-ul promite foarte multe, la fel si producatorii jocului, care au declarat ca FIFA 2009 va contine peste 60.000 de combinatii spectaculoase, menite sa tina jucatorii in fotolii ore intregi (poate chiar si zile intregi). Puteti urmari trailer-ul oficial pentru PS3:

Ca sa va faceti o parere, puteti urmari si un meci demonstrativ intre Manchester si Barcelona:

Iata si galeria foto cu scene din FIFA 2009 pentru toate platformele!

Sursa: plugin.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.