Moto Art se ocupa de ceva la care cu greu ne-am fi gandit: transforma componentele avioanelor in piese de mobilier iesite din comun!

Moto Art se ocupa de ceva la care cu greu ne-am fi gandit: transforma componentele avioanelor in piese de mobilier iesite din comun! Si cand acestea sunt testate de cateva domnisoare sexy, reteta pare ca va avea un succes fantastic...

V-ati imaginat vreodata cum ar fi sa conduceti o companie dintr-un scaun de avion dotat cu centuri de siguranta, ba chiar cu buton de ejectie? Sau sa aveti un birou construit dintr-o aripa de Boeing, impresionand mereu partenerii de afaceri?

Secretara sta linistita in carcasa motorului, asteptand noi instructiuni. Va aduce o cafea fierbinte, pe care o asaza cu miscari gratioase pe masa sprijinita cu pistoane si roti dintate. Pe canapeaua din piele rosie, montata intr-un rezervor, o femeie cu picioare lungi doreste sa va vada. Va pregatiti de "conferinta" si... suna sotia, care anunta ca va asteapta acasa, in patul Mile High - o blonda care se potriveste perfect cu patul argintiu, realizat din bucati de aripi de avion. Ce viata frumoasa!

Imagini: motoart.com
Sursa: plugin.ro

Alte recomandari pe PLUGIN:

1. GRATUIT: 3 programe excelente pentru ars discuri
2. Nokia lanseaza modelele N79 si N85
3. Hi5 ajunge si pe telefonul mobil


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.