Logitech V550 Nano Cordless Laser Mouse for Notebooks dispune de sistemul de andocare Clip-and-Go.

Multi utilizatori prefera un mouse touchpad-ului unui laptop, dar de multe ori se intampla sa uite dispozitivul atunci cand se muta dintr-o parte in alta. Logitech propune o schimbare si lanseaza mouse-ul laser fara fir V550 Nano for Notebooks.

Acesta dispune de sistemul de andocare Clip-and-Go. Sistemul delicat iti permite sa atasezi mouse-ul de laptop si sa pleci apoi fara nicio grija.

“Cercetarile efectuate de Logitech au aratat ca majoritatea utilizatorilor care dispun de un laptop il folosesc atat in casa cat si pe teren”
, a precizat Rory Dooley, vice presedinte si manager general al diviziei Control Devices in cadrul Logitech. “Pentru a raspunde necesitatii unei mobilitati mai mari, V550 ofera un set complet de functii care sa inlesneasca folosirea mouse-ului impreuna cu laptopul atunci cand treci din bucatarie in camera de zi sau de pe un birou de lucru la o sala de conferinte. De acum nu vei mai fi nevoit sa alegi intre mouse si cana de cafea”.

V550 Nano dispune de receiver-ul Nano Plug-and-Forget, atat de mic incat, odata conectat la laptop, poti uita de el fara nicio problema. Receiver-ul Nano se integreaza foarte bine in laptop (corpul lui depaseste cu doar 8 mm marginea acestuia), astfel incat nu va mai trebui scos atunci cand inchizi laptop-ul.

Pe langa nivelul mobilitatii ridicat, si atentia acordata vietii bateriei a crescut. Nu ai vrea ca mouse-ul sa ramana fara baterie atunci cand te afli in centrul orasului. V550 are autonomie de pana la 18 luni si este singurul model de mouse laser fara fir de la Logitech care ofera acest timp indelungat de utilizare. In plus, V550 Nano economiseste curent inchizandu-se automat cand este pus in suportul de andocare sau cand receiver-ul nano este introdus in mouse.

Apasand rotita de scroll a mouse-ului poti schimba pe modul 'click-to-click' pentru a te misca cu exactitate in cadrul listelor, slide-urilor sau fotografiilor. In plus, butonul din partea inferioara a rotitei de scroll iti permite sa schimbi aplicatiile (in urma instalarii software-ului disponibil gratuit aici).

Citeste si:
Ce laptop alegi ca designer? Un Mac sau unul cu Windows?
Ce laptop alegi ca designer?...

Pentru ca deseori iti folosesti laptopul in locuri aglomerate, tehnologia wireless de 2,4 GHz ofera un semnal bun si sigur, care elimina intarzierile sau caderile.

V550 Nano este oferit in doua culori, gri cu accente argintii si argintiu cu accente albastrui. Odata cu achizitionarea noului mouse Logitech, vei primi doua sisteme de andocare Clip-and-Go, unul argintiu, altul negru. Un kit inclus face usor procesul de instalare si de inlaturare a sistemului de andocare.
Mouse-ul este compatibil cu PC si Mac®, iar sistemul de andocare Clip-and-Go se potriveste tuturor modelelor de laptopuri.

V550 Nano Cordless Laser for Notebooks va fi disponibil incepand cu sfarsitul lunii august. Pretul recomandat este de 49,99 Euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.