BenQ a lansat cel mai subtire model de monitor LCD din lume cu diagonala de 24 inci, distins cu premiile Red Dot Design Award si IF Product Design Award 2008.

BenQ a lansat cel mai subtire model de monitor LCD din lume cu diagonala de 24 inci, distins cu premiile Red Dot Design Award si IF Product Design Award 2008.

Prin lansarea noului model de monitor premium V2400W, BenQ introduce pe piata cel mai subtire monitor LCD din lume cu ecran de 24 de inci (61 cm) si design nou, destinat consumatorilor sofisticati, care cauta sa fie mereu in trend.

Modelul V2400W a fost distins la inceputul acestui an cu prestigioasele premii internationale: Red Dot Design Award si IF Product Design Award, acordate in semn de recunoastere a design-ului si calitatii exceptionale, precum si a nivelului ridicat de functionalitate.

Asimetria si contururile aerodinamice ale modelului ofera o imagine in avanpremiera a noului concept de design BenQ, numit Kinergy Design. Conturul fluid si curbat al modelului V2400W a fost obtinut datorita tehnologiei de turnare Rapid Heat Cycle Molding (RHCM), care permite realizarea si turnarea de noi forme al caror design depaseste limitele traditionale existente in acest domeniu.

Forta de torsiune intre componentele metalice ale stand-ului a fost calculata cu exactitate pentru ca suportul asimetric plasat in partea dreapta a modelului sa poata sustine ecranul wide de 24 de inci si sa asigure flexibilitatea necesara modificarii unghiului de vizualizare. Finisajul de un negru lucios subliniaza pozitionarea premium a modelului.

Foarte subtire, modelul V2400W masoara doar 2,44 inci (6,2 cm), fiind cu peste 21% mai subtire decat urmatorul in clasament, ceea ce il transforma in cel mai subtire monitor LCD din lume. Tastele din panoul frontal, de culoare albastra, cu tehnologie LED, precum si comenzile soft-touch accentueaza eleganta lui V2400W.

Monitorul include tehnologii de varf de ultima generatie, precum rata de contrast dinamica de 4000:1 care ajusteaza automat luminozitatea pentru a optimiza nivelul de lumina a fiecarei scene afisate, procesul de fabricare ultramodern cu tehnologie RHCM si suport full HD 1080p. Conexiunile HDMI, D-sub, DVI-D (cu HDCP) ofera conectivitate high definition si compatibilitate retroactiva. Cu transmisia digitala de 5GBps, V2400W se poate conecta cu playere DVD, console de jocuri sau unitati PC.

Citeste si:
Șerban Huidu, despre accidentul provocat în urmă cu 11 ani: „Asta e...
Șerban Huidu, despre...

Datorita tehnologiei AMA, V2400W poate reda cele mai reale culori intr-un timp scurt, imbunatatind claritatea imaginilor si reducand distorsiunile cu cele 2ms GTG timp de raspuns. Tehnologia Senseye+Photo aduce un suport spectrului de culoare sRGB, permitand obtinerea unor culori vii, naturale, precum si a detaliilor fine.Cele cinci moduri de functionare presetate – Dynamic, Photo, Standard, Movie si sRGB – simplifica optimizarea imaginilor, reducand-o la o simpla apasare de buton.

Calitatile modelului sunt certificate NTSL din punct de vedere al preciziei si al constantei in redarea culorilor, de la monitor la imprimanta, la camera foto sau catre oricare alt dispozitiv. De asemenea, monitorul BenQ V2400W este certificat Windows Vista Premium. V2400W minimalizeaza impactul asupra mediului inconjurator, prin reducerea considerabila a consumului de energie, economisind, in acelasi timp, costurile de consum, fiind certificat Energy Star. BenQ acorda o atentie deosebita mediului inconjurator, de aceea toate monitoarele produse de companie sunt certificate RoHS.

Citeste si:
Rezoluția Parlamentului European: Căsătoriile și parteneriatele...
Rezoluția Parlamentului...

Produsul este disponibil din luna iulie in Romania, prin partenerii BenQ, la un pret estimativ de vanzare de 1599 lei cu TVA inclus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.