Stilatul MP3 Player Samsung S2 in forma de piatra traseaza un nou trend in design-ul accesoriilor de lifestyle.

Stilatul MP3 Player Samsung S2 in forma de piatra (cu numele oficial “YP-S2”) traseaza un nou trend in design-ul accesoriilor de lifestyle. S2 este un un MP3 Player digital care combina design-ul inspirat din natura cu simplitatea caracteristica unui produs analog.

Conceptul produsului este “piatra pretioasa muzicala”. Functia de baza a unui music player a fost dintotdeauna aceea de a oferi cea mai buna calitate audio. Forma de piatra aduce un plus de calitate vizuala si tactila experientei auditiei muzicale.

Samsung utilizeaza propria tehnologie de sunet, Digital Natural Sound engine (DNSe™), prin care ofera o calitate audio impresionanta chiar si in cazul unui obiect atat de mic. Design-ul sofisticat se regaseste si in netezimea suprafetei, iar efectele de lumina ale LED-urilor propulseaza aspectul inedit al lui S2 catre un nivel superior. Player-ul ti se aseaza usor in palma precum o pietricica, iar tastele de control simple pot fi utilizate intuitiv.

Modul “Muzica favorita” faciliteaza selectarea melodiilor pe care utilizatorul vrea sa le asculte. In plus, un snur atasat ii permite acestuia sa poarte player-ul S2 ca un accesoriu de moda.

Inginerii de la Samsung au ridicat problema utilitatii in momentul conceperii modelului S2. Rezultatul il constituie o serie larga de functii combinate cu usurinta utilizarii.
Cumparatorii pot sa-si personalizeze propriul S2 alegand din cinci culori diferite.

S2 va fi disponibil in Romania incepand cu luna iulie.

S2 - specificatii:

Model: S2
Capacitate: 1GB / 2GB
Culori: Alb / Rosu / Verde / Negru / Albastru
Mod de redare: Normal-Shuffle-Favorit
Fisiere: MP3 / WMA / Ogg
Baterie in functiune: Peste 13 ore
Sound: Technology DNSe™
Dimensiuni: (mm) 42 x 42 x 16
Greutate: 17,2g


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.