Conceptul Atlas Kinetic foloseste energia kinetica pentru a se alimenta, fiind construit integral din aluminiu si sticla, cu partea centrala fabricata din cristale de safir.

Daca ai considerat vreodata ca in materie de design pentru telefoane mobile s-a atins apogeul, nu vazusei inca acest gadget: telefonul Atlas Kinetic. Conceptul este construit integral din aluminiu si sticla, avand partea centrala fabricata din cristale de safir. Bazat pe tehnologia "verde", telefonul foloseste energia kinetica pentru a se alimenta, similara cu cea a ceasurilor care utilizeaza greutatea oscilanta, pentru a determina functionarea acelor de ceasornic.

Desi designul este inedit si placut, Kinetic ne dezamageste din punct de vedere al sistemului. Poate efectua simple convorbiri si nu are integrate optiuni avansate, cum ar fi cele de redare ale fisierelor pentru muzica sau clipuri. In momentul in care bateria cedeaza, se intampla pentru ca aparatul a stat nemiscat. Pentru a-l pune in functiune este de ajuns sa il folositi, iar avantajul este ca aceasta tehnologie te va scapa de o grija in plus: alimentarea cu ajutorul incarcatorului.

Conceptul apartine designerului Ricardo Baiao. Desi pretul nu este specificat, ne imaginam ca nu poate fi vorba despre o suma modica - cristalele de safir incluse cresc pretul cu cel putin 1.000 $. Mai departe, imaginile vorbesc de la sine:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.