Cum ar arata gadgetul perfect ? Trebuie sa aiba neaparat telefon, o camera foto de multi megapixeli, HDD sau flash de cativa GB, autonomie foarte mare si alte componente de top.

Cum ar arata gadgetul perfect? Trebuie sa aiba neaparat telefon, o camera foto de multi megapixeli, HDD sau flash de cativa GB, autonomie foarte mare si alte componente de top.

Daca era atat de usor precum in teorie, probabil ca toti am fi avut acum asa ceva. Dar cum in practica te lovesti de numeroase probleme (asa cum gravitatia sau forta de frecare se opun vehement crearii unui perpetuum mobile), trebuie sa te multumesti cu mult mai putin.

Aigo Patriot MV5920 este un gadget... patriot (se putea altfel?) care isi poate multumi pe deplin utilizatorul, gratie functiilor numeroase pe care le include. In esenta el este un player multimedia cu WiFi, putand usor concura cu iPod Touch la capitolul dotari. Pacat ca forma nu este la fel de interesanta precum partea tehnica. Dar merge si asa...

Patriot are un display de 4.3 inci cu o rezolutie de 480 x 272 pixeli si 16.7 milioane de culori. Pe acest display poti urmari orice film, in formate MPEG-1 (DAT, MPG), MPEG-2 (VOB), MPEG-4 (AVI, Divx3-5.x, Xvid), ASF, WMV9, RM / RMVB. Da, reda aproape toate formatele populare!

Cireasa de pe tort o constituie posibilitatea de redare a filmelor HD 720p! Un tuner TV digital poate aduce emisiunile de la televizor direct pe display-ul player-ului, ele putand fi si inregistrate pe hard disk-ul de 160 GB.

Daca vrei sa asculti putina sau mai multa muzica, o poti face linistit. Patriot stie ce inseamna MP3, WMA, WAV, AC3 sau OGG, melodiile incapand cu miile pe HDD-ul de mare capacitate. Poze tot sa ai sa pui pe el, in formate JPEG, BMP, GIF si PNG. Patriot accepta si fisiere TXT, asta daca vrei cumva ca in metrou sa te "cultivi" servind Kant, Schopenhauer sau Heideger.

Ai o camera foto si cardul din ea s-a cam umplut? Nicio problema... Aigo Patriot MV5920 este un USB 2.0 host, ceea ce inseamna ca poti conecta la el aproape tot ce doresti, transferand continutul de pe un dispozitiv pe altul!

De fapt, mai bine nici nu-ti iei camera foto cu tine, deoarece Aigo Patriot include una de 2 megapixeli!

Citeste si:
Theo Rose, fotografii de colecție în a opta lună de sarcină: „Am...
Theo Rose, fotografii de...

Te-ai dus la o terasa cu prietenii si vrei sa le arati ultimul tau clip suit pe Youtube? Daca acolo exista un hot spot WiFi, poti accesa netul si urmari orice clip poftesti..

Aigo Patriot MV5920 masoara 156mm x 82mm x 20mm. Este cam mare, insa are multe dotari care ne fac sa uitam acest inconvenient. Acumulatorul de 2300 mAh te tine suficient cat sa vezi vreo cateva filme atunci cand esti in tren sau in autocar si te plictisesti de moarte.

Gadgetul Aigo Patriot MV5920 costa in Coreea de Sud 429 $. Tare ne-am bucura daca ar veni si la noi...

Sursa: plugin.ro

Citeste si alte articole pe PLUGIN:.

1. Izoleaza-te de lumea plina de zgomote!
2. Un iPod de aur pentru David Beckham
3. My name is Bold. Blackberry Bold


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.