Doua produse necesare pasionatilor de gaming: castile Razer Piranha si tastatura Razer Lycosa.

Castile Razer Pirahna au fost special create pentru a multumi gamerii exigenti, combinand confortul, functionalitatile si capacitatea de a reda in timp real sunetul. Razer Pirahna reprezinta urmatoarea generatie dupa Razer Boomslang si Razer DeathAdder, fiind instrumentul perfect pentru a experimenta calitatea impecabila a sunetului.

Atuurile acestor casti sunt furnizate, alaturi de sunetul de o claritate superioara, prin redarea clara si fidela a frecventelor inalte si a basului intern, de microfonul ajustabil, cu functia noise-filtering, si prin designul ergonomic care permite ore prelungite de gaming.

Telecomanda integrata prin fir pentru reglarea volumului si a microfonului si cablul single-side, de 3 m lungime, sporesc functionalitatea castilor si comoditatea utilizatorului. Razer Pirahna sunt compatibile cu telefonia prin internet, cu majoritatea sistemelor de operare, dar si cu playere audio (CD, DVD, digital audio players), prin intermediul minijack-ului de 3.5mm.

Printre specificatiile tehnice ale Razer Pirahna se numara: raspuns in frecventa de 18 – 22.000 Hz, impedanta – 32 Ohms, si SPL : (@ 1 kHz, 1 Vrms) - 114 dB.

In cazul microfonului, caracteristicile tehnice sunt: raspuns in frecventa: 80 – 15,000 Hz, sensitivitate: (@ 1 kHz, 1V/Pa): - 38 dB si impedanta: ~2 kOhms.

Razer Pirahna sunt disponibile pe piata romaneasca la pretul aproximativ de 79 Euro (TVA inclus).

Tastatura Razer Lycosa, cu un look sofisticat, este de acum disponibila si pentru gamerii romani. Executarea manevrelor complexe cu o dexteritate de invidiat reprezinta conditia necesara de a deveni un must-have pentru orice gamer.

Finisajul de cauciuc anti-alunecare si suportul detasabil pentru sprijinirea palmelor ofera utilizatorului confortul tactil optim pentru manevrare, eliminand riscul de alunecare in timpul jocului.
Fiind o tastatura destinata gamerilor, Razer Lycosa este prevazuta cu iluminarea de tip backlight, cu optiunea de iluminare a grupului de taste WASD.

Citeste si:
5 moduri simple care te ajută să cureți praful din computerul tău
5 moduri simple care te ajută...

De asemenea, un atuu pe care utilizatorul lui Razer Lycosa il are fata de adversari este modul macro de programare a tastelor, pentru actiuni multiple. Tastatura este prevazuta si cu optiunea de tip gaming mode pentru dezactivarea tastei Windows si cu 10 profile de software personalizabile cu posibilitate de schimbare. O alta caracteristica este data de timpul de raspuns: 1000Hz Ultrapolling™ / 1ms.

Tastaturii nu-i lipseste iesirea integrata USB, fiind echipata si cu earphone-out si microphone-in.
Razer Lycosa este compatibila cu Windows® XP / x64 / Vista / Vista64, PC cu port USB incorporat si are nevoie de 35 MB, spatiu pe hard disk, pentru drivere. Produsul este disponibil la pretul de 79 Euro (TVA inclus).

Castile Razer Piranha si tastatura Razer Lycosa sunt puse la dispozitia utilizatorilor romani de Dream IT, importator exclusiv al produselor Razer, Roccat si Speed-Link pe piata locala.

Citeste si:
Câți copii are, de fapt, Cătălin Botezatu: „Au tot ce le trebuie”
Câți copii are, de fapt,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.