Casio EX-S10, EX-Z200, EX-Z100 si EX-Z80 sunt cele mai noi aparate foto digitale lansate de producatorul japonez.

Casio EX-S10, EX-Z200, EX-Z100 si EX-Z80 sunt cele mai noi aparate foto digitale lansate de producatorul japonez. Marimea si greutatea reduse si ecranul mare, de pana la 6,9 cm, luminos, de 1000cd/m2 si contrast de 1000:1, confera noilor camere de la Casio versatilitate si ultraportabilitate.

Aceste aparate foto adapostesc capacitati performante, precum sisteme mecanic si electronic de stabilizare a imaginii, functie inteligenta de autodeclansare, captura video cu 30fps si o calitate aparte redata cu ajutorul inovativului codec H.264, mod direct de upload al filmelor pe YouTube. Bateria Li-Ion are automomie ridicata, de pana la 400 de poze.

EX-S10 are 13,8 mm grosime si este cel mai subtire aparat foto digital din lume, iar cu greutatea de 113 grame este si una dintre cele mai usoare aparate foto existente pe piata. Ecranul Super Clear LCD are luminozitate de 1000cd/m2 si contrast de 1000:1. Casio EX-S10 este dotat cu sistemul DSP Anti Shake care stabilizeaza electronic imaginea, pentru a reusi poze foarte clare si in conditii mai putin prielnice. Aparatul are in plus un sistem de recunoastere al fetei si un sistem de autodeclansare, Auto Shutter, care elimina in totalitate posibilitatea de a realiza fotografii neclare. Este dotat si cu un buton separat pentru a filma, care permite capturarea video imediata; daca este selectat modul Prerecord Video, aparatului va filma inca dinainte sa apesi butonul. Astfel, nu vei mai pierde nici un moment important, putand recupera si ulimele 5 secunde de film de dinainte sa incepi propriu-zis filmarea.

EX-Z200 este cel mai performant aparat foto digital din seria Z. Pentru realizarea unor poze clare, acesta a fost dotat cu sistemul CCD Shift de stabilizare mecanica a imaginii, pe langa tehnologia DSP Anti Shake, de stabilizare electronica a imagini. Unghiul larg de 28 mm permite capturarea unor fotografii dinamice, atat in interior, cat si in spatii largi. Combinarea sistemelor Auto Best Shot si Auto Shutter transforma EX-Z200 intr-un aparat foto inteligent. Tehnologia Long Life Batery permite realizarea a aproximativ 400 de poze dupa o singura incarcare a bateriei.

EX-Z100 este un aparat foto pentru cei care doresc atat performanta, cat si un pret competitiv. Alaturi de ecranul Super Clear LCD foarte luminos, de 6,9 cm, EX-Z100 are si un unghi larg, de 28 mm, cu ajutorul caruia vei putea cuprinde mai multe detalii in fotografia ta. Aparatul este dotat cu sistemele DSP Anti Shake, Auto Shutter si Auto Best Shot, sistemul care analizeaza toate variabilele pentru a gasi cea mai buna setare pentru poza ta. EX-Z100 este dotat cu buton separat pentru filmat si cu sistemul Prerecord Video. Bateria aparatului va rezista pentru aproximativ 400 de fotografii, fara incarcare, datorita tehnolgiei Long Life Batery.

Citeste si:
Preturile noului VW Golf in Romania
Preturile noului VW Golf in...

EX-Z80 este cel mai usor aparat foto din noua gama Casio, cantatind doar 100 g, adica mai putin decat multe telefoane mobile. Stabilizatorul electronic de imagine DSP Anti Shake, sistemul Face Detection si capacitatea de a filma la rezolutii de pana la 848x480, cu 30 fps te vor ajuta sa faci cele mai bune poze sau flme. Procesorul Exilim Engine 2.0 va optimiza calitatea pozelor si consumul de energie.

In Romania, aparatele foto digitale de la Casio sunt disponibile prin intermediul Skin, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.