Cel mai scump iPod din lume este, in mod surprinzator, un simplu Shufffle produs de Apple.

Cel mai scump iPod din lume este, in mod surprinzator, un simplu Shufffle produs de Apple, fara ecran si cu o memorie interna de doar 1GB. Deloc surpinzator este insa faptul ca pentru a-l face demn de un pret cu cinci zerouri, banalul gadget a fost acoperit in totalitate de aur si diamante.

iDiamond Shuffle

Acest model iPod Shuffle este unul cat se poate de banal in materie de performante tehnice. Are o memorie interna de 1 GB, care permite stocarea unui numar maxim de 250 de melodii, iar singurele sale butoane sunt: stop, pauza, back, forward si cele doua taste de volum. Cu adevarat deosebit este, de fapt, designul sau unic, stralucitor si exclusivist, la fel ca si faptul ca exista un singur astfel de exemplar in lume.

Carcasa, acoperita, in totalitate, cu aur alb si roz de 18 karate si decorata cu nici mai mult nici mai putin de 430 de diamante, fac din banalul iPod o veritabila bijuterie.

Castile au fost supuse, la randul lor, aceluiasi tratament de infrumusetare.

In mod evident, acest aspect ii confera si binemeritatul nume de iDiamond Shuffle.

Creatorul acestei adevarate opere de arta este celebrul bijutier norvegian Thomas Heyerdahl. Acesta a realizat manual exclusivistul gadget, procesul fiind unul extrem de dificil si minutios. Heyerdahl a declarat ca nu intentioneaza sa produca mai multe exemplare, farmecul iDiamond Shuffle constand tocmai in caracterul sau unic. “Special este tocmai faptul ca exista un singur astfel de model in lume; Productia de serie ar implica o atentie deosebita pentru numeroasele detalii care tin de aspectul comercial”.

Autor: Raluca Stefan
Sursa: yourmoney.ro

Citeste si alte articole pe YOURMONEY:

1. Noile camere foto Panasonic Lumix
2. CasaYacht: Casa care se transforma in iaht
3. Mazda2: Masina Anului 2008 in lume

Citeste si:
Le mai stii? 9 Lucruri care te fac sa te simti batran
Le mai stii? 9 Lucruri care...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.