Un display curb? Parca am mai vazut asa ceva!

Un display curb? Parca am mai vazut asa ceva! In cadrul CES (Consumer Electronic Show), Alienware a prezentat un monitor curb care a adus speranta in inimile gamer-ilor din lumea intreaga!

Mai tarziu, japonezii de la NEC au venit si ei cu o solutie DLP asemanatoare, cu mentiunea ca imaginea, atat in cazul Alienware cat si NEC, era formata din patru segmente diferite care deranjau la o privire mai atenta.

Dupa promisiuni marete din partea ambelor companii, nu a mai aparut nicio stire despre monitoarele curbe. Un alt nume important pretutindeni cunoscut, Apple, a ramas indiferent fata de acest design inovator.

Si, cum se intampla de obicei in IT, cand o companie nu face un produs pe care publicul pur si simplu il doreste intr-o anumita forma, culoare si cu anumite caracteristici de top, apar graficienii amatori sau profesionisti, care tin sa dea o lectie numelor grele din industrie.

Cu Yanko Design ati avut placerea sa faceti cunostinta cu putin timp in urma. Nuno Teixeira, un designer talentat si cu o imaginatie bogata, a proiectat un iMac curb, pe care l-a denumit sugestiv Curved iMac.

Curved iMac este subtire si poate fi utilizat pe ambele parti, gratie celor doua display-uri curbe incorporate. Display-ul principal widescreen poate fi ideal pentru gameri, insa trebuie sa recunoastem ca Apple cu OS-urile sale MAC OS, nu prea exceleaza la capitolul jocuri. Insa, daca ar fi prezent acolo un XP sau un Vista, lucrurile s-ar schimba serios..

Inca o dovada ca Apple ar trebui sa ia aminte la astfel de concepte, multe dintre ele excelent realizate. Asteptam cu nerabdare ca Steve Jobs sa-si puna designer-ii si inginerii la treaba! Cine stie, poate in viitor Curved iMac va deveni realitate...

Autor: Iancu Radulescu
Sursa: plugin.ro

Citeste si:
Președintele Iohannis încurajează o prezență cât mai activă în...
Președintele Iohannis...

Citeste si alte articole pe PLUGIN:

1. TOP 10: Inventii incredibile de la inceputul calculatoarelor!
2. Barbie se intoarce intr-o forma noua!
3. Sony Ericsson T303: Un nou slider entry-level!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.