Compania Chocolate a prezentat un concept denumit P-Per Phone, care, daca va fi construit, va spulbera iPhone-ul fara ca Steve Jobs sa realizeze macar ce l-a lovit!

Compania Chocolate a prezentat un concept denumit P-Per Phone, care, daca va fi construit, va spulbera iPhone-ul fara ca Steve Jobs sa realizeze macar ce l-a lovit!

Chocolate nu este nicidecum debutanta pe piata de profil, gadget-uri ultra sofisticate care au la baza display-urile E-Paper, fiind produse de aceasta firma dornica sa ne aduca viitorul mult mai aproape.

Ati avut placerea sa vedeti E-Paper Slap Bracelet la "Gadgetul saptamanii", care cred ca si-a facut deja multi fani in randul vostru...

P-Per are la baza conceptul “one function-one part-one material”, practic tot handset-ul fiind acoperit de un display E-Paper high-tech. Materialele de constructie sunt policarbonatul, titanul hipoalergenic, "hartia" speciala E-Paper si subtantele organice din bateria Organic Radical.

Intreaga suprafata a P-Per este configurabila, utilizatorul alegandu-si imaginile si icon-urile care urmeaza a fi afisate. Puteti vedea minunea in clipul urmator:

Dupa urmarirea clipului, multi dintre noi uitam de existenta iPhone. P-Per are si o camera foto de 3 Mpx care, atunci cand este activata, obliga display-ul sa devina transparent, vizualizand prin el cadrul care urmeaza a fi fotografiat. Impresionant...

Cu o grosime de doar 7mm, P-Per arata mai bine decat celebrul iPhone, ca sa nu mai vorbim de Vertu. Asteptam cu sufletul la gura noi detalii de la Chocolate!

Autor: Iancu Radulescu
Sursa: plugin.ro

Citeste si alte articole pe PLUGIN:

1. Top 10: Cele mai cool iluzii optice!
2. Wow: Un mouse care poate fi modelat in orice forma!
3. Sony isi schimba pielea!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.