In cadrul celei de a 5-a editii HIFIarena au fost prezentate solutii audio-video de inalta performanta, in valoare totala de peste 1,2 milioane euro.

In perioada 15 - 18 noiembrie, la Phoenicia Grand Hotel, in cadrul celei de a 5-a editii HIFIarena au fost prezentate solutii audio-video de inalta performanta, in valoare totala de peste 1,2 milioane euro. 26 de camere de hotel transformate in studiouri de auditii si vizionari vor gazdui timp de patru zile, pe o suprafata de 730 de metri patrati, echipamente si accesorii hi-fi a peste 120 de marci de prestigiu.

Primele camcordere cu discuri Blu-ray

Camcorderele Blu Ray de la Hitachi, aduse de MGT, prezinta o modalitate simpla de a ajunge actor in filme de cea mai buna calitate... calitatea de 1920X1080 Full HD rezolutie la capturare si salvare, cu ajutorul primelor camcordere din lume cu discuri Blu Ray. Camcorderele Hitachi transforma filmele realizate acasa in adevarate opere de arta Full High Definition. Superlativele caracterizeaza Camcorder BD7HE Hybrid Blu-ray Disc + Hard Disk Drive: cea mai realista calitate a imaginii oferita de procesorul Hitachi Picture Master full HD si cea mai inalta rezolutie din lume a senzorului CMOS de imagine al unui camcorder, 5.3 Megapixeli.

Premiul European pentru Time Shift TV

Lotus Telecom a adus televizorul "premiant" LCD SHARP LC52HD1E. Premiat de EISA cu distinctia "The European Time Shift TV Of The Year 2007 - 2008", LCD SHARP LC52HD1E are incorporat un videorecorder de 160GB permitand inregistrarea digitala a programelor.

Functia "time shift" de pe telecomanda permite intreruperea in orice moment a programului televizat si reluarea vizionarii acestuia de la momentul in care a fost intrerupt.

Premianti EISA de la PIONEER

Pioneer a fost prezent la expozitie cu o gama larga de categorii de echipamente audio-video, printre care si doi premianti: plasma PDP - LX508D, premiata de EISA pentru cea mai buna plasma Full HD de 50 inch in 2007- 2008 si Super Audio CD player-ul PD-D6-J - premiu EISA pentru cel mai bun audio player in 2007- 2008.

Pentru cei pasionati de acustica si de inventivitatea de care poti sa dai dovada in a o obtine, Pioneer a pregatit boxele High-End "Pure Malt" SA4SPT - PM, confectionate din lemnul de stejar alb al unor butoiase in care timp de 100 de ani s-a pastrat whiskey. Lemnul a absorbit whiskey-ul dand nastere la cea mai fina si clara acustica, superioara chiar si lemnului virgin.

Tivoli Audio: armonie de sunet si design

Tivoli Audio a adus la HIFIarena aparatele radio Pal si iPal pentru toti cei care cred ca cele mai inalte caracteristici tehnice trebuie sa se armonizeze cu un design impecabil.

Aparatul de radio PAL se poate folosi in aer liber, fiind rezistent la actiunea agentilor atmosferici. Acumulatorii nichel-hidrura metalica se pot reincarca complet in decurs de 3 ore. Carcasa din material plastic, insensibila la murdarire si umiditate este placata cu latex.

iPAL atrage atentia fanilor HIFI prin sunetul intens si rotund al difuzorului mono de la iPal, dar si prin lipsa cablurilor care confera o deplina libertate de miscare. Cu acumulatori ultramoderni si de mare capacitate din cellule nichel-hidrura in format mignon, iPAL se reincarca rapid si simplu in numai trei ore.

Revolutie multimedia de la Bang&Olufsen

"Revolutionarii" Bang&Olufsen sunt:

Telecomanda Beo5 este programata si personalizata de un profesionist inainte de a ajunge in casele noastre. Se pot adauga sau scoate taste si functii si poate sa ofere controlul oricarui sistem sau echipament din casa, de la sisteme audio-video si pana la lumina, draperii sau ferestre.

BeoVision 9 este o bijuterie de televizor, inzestrat cu caracteristici tehnice de ultima generatie: rama de aluminiu anodizat slefuita cu diamant natural, un monitor de 50 de inchi, o boxa dedicata pentru voci, un centru multimedia si un dispozitiv de inregistrare digitala a imaginii cat si un suport ce roteste intreg sistemul intr-un arc de cerc de 75 de grade.

Beo Media 1 este un recorder cu hard disk incorporat si player optional care permite accesul la fotografiile stocate, la muzica in format MP3 si chiar la internet, pastrand acelasi sunet de exceptie, asigurat de boxe Beo Lab 5 cu procesor de sunet 7.1.

PIMEX MT: varietate de sunet si imagine

Camera PIMEX MT de la HIFIarena 2007 a gazduit unele dintre cele mai apreciate marci hi-fi din lume, precum: MAGNUM DYNALAB, ARCAM, FATMAN, HANNSPREE, AUDICA, ANALYSIS PLUS, HIFIDELIO, BEL CANTO Design.

Printre noutatile prezentate s-a numarat si sistemul muzical wireless SONOS, premiat CES Las Vegas 2007 pentru design si sunet, cu telecomanda water-resistant care poate controla pana la 32 de camere.

Sursa: yourmoney.ro

Click pentru a citi si alte articole pe YOURMONEY:

1. De la Vouitton la Cartier: 5 editii de lux limitate
2. Vedete pe 4 roti: Cele mai tari masini de la Hollywood
3. Cu viteza in epoca luminii: Cele mai rapide trenuri din lume


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.