Companie bine cunoscuta pe piata telefoanelor inteligente, i-Mate, si-a innoit de curand gama de produse, lansand noi terminale cu dotari de varf si design-uri atractive.

Companie bine cunoscuta pe piata telefoanelor inteligente, i-Mate, si-a innoit de curand gama de produse, lansand noi terminale cu dotari de varf si design-uri atractive.

I-Mate Ultimate 9502: Smartphone cu accelerator grafic nVidia G5500Cu ceva timp in urma, T-Mobile a prezentat modelul Sidekick, dotat cu un display sliding care ascunde posterior o tastatura completa de tip QWERTY. I-Mate prezinta Ultimate 9502, un smartphone asemanator ca design, destinat iubitorilor de instant messaging ce doresc o introducere rapida a textului. Insa lucrurile nici pe departe nu se opresc numai aici..

Ultimate 9502 exceleaza la toate capitolele. Display-ul are dimensiunea de 2.8 inch, oferind o rezolutie VGA de 640 x 480 pixeli ce incanta privirea oricui cu imagini detaliate si clare, plus tehnologie touchscreen pentru comoditate in folosire.

I-mate nu a facut niciun compromis in alegerea componentelor, in cazul de fata incorporand un procesor Qualcomm MSM 7200 ce ruleaza la 400 Mhz, o memorie 128 MB RAM mai mult decat suficienta pentru un astfel de dispozitiv, si 256 MB ROM ce asteapta sa fie folositi de diverse aplicatii instalate ulterior!

I-Mate Ultimate 9502: Smartphone cu accelerator grafic nVidia G5500Display-ul inalt calitativ merita pus in valoare, si i-Mate a luat masuri serioase in aceasta privinta. Orice aplicatie cat de complexa sau jocuri cu o grafica impresionanta vor putea fi rulate fara probleme, deoarece producatorul a inclus in lista de dotari noul accelerator grafic nVidia G5500, destinat platformelor mobile. E de admirat faptul ca i-Mate a facut eforturi serioase pentru a nu dezamagi niciun utilizator.

Pe partea posterioara exista o camera foto de 3 Megapixeli dotata cu blitz puternic si functie de auto-focus. Pentru video apeluri exista si un obiectiv VGA ce se poate dovedi util in unele cazuri, tinand cont de faptul ca telefonul este GSM/EDGE 850/900/1800/1900 MHz , dar si UMTS/HSDPA/HSUPA 850/1900/2100 MHz la viteze de transfer mai mult decat acceptabile pentru un video streaming satisfacator.

Ultimate 9502 are la baza sistemul de operare Windows Mobile 6.0 Professional, ce include o suita office, aplicatii PIM, browser-ul Internet Explorer, Windows Media Player 10 si multe altele. Daca tot a venit vorba de internet, accesul este posibil gratie modulului Wi-Fi 802.11 in multiple standarde b/g/e/i.

I-Mate Ultimate 9502: Smartphone cu accelerator grafic nVidia G5500Conectica este reprezentata de un port miniUSB si chiar unul XGA video out! La un asemenea telefon cu pretentii, Bluetooth 2.0 EDR nu putea lipsi. Si pentru ca paleta sa fie completa, conexiunea la un satelit pentru usurinta in navigatie este perfect posibila datorita receiver-ului GPS incorporat. Pentru suplimentarea memoriei interne, cardurile microSD pot fi introduse in slotul dedicat.

I-Mate a facut o treaba excelenta, Ultimate 9502 fiind un smartphone caruia nu i se pot reprosa multe lucruri. La o dimensiune de 116×60x17.8 mm si o greutate de 200 grame, Ultimate 9502 poate face o figura frumoasa pe piata telefoanelor inteligente.

Autor: Iancu Radulescu
Sursa: plugin.ro


Click pentru a vedea articole asemanatoare pe PLUGIN:

1. Touchscreen: Telefoane cu display-uri sensibile la atingere
2. Smartphones: Patru alternative la iPhone
3. Toshiba W56: Telefon cu deschidere la 360 de grade


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.