Tornado Sistems lanseaza Amilo Pro V3525.

Tornado Sistems lanseaza Amilo Pro V3525, primul notebook business Fujitsu Siemens Computers, din categoria entry-level, ce integreaza tehnologia 3G UMTS (Universal Mobile Telecommunications System).

Preconfigurat sa ofere un grad inalt de portabilitate si performanta, Amilo Pro V3525 incorporeaza cele mai noi tehnologii, constant actualizate sa ofere o gama completa de facilitati multimedia si conectivitate fara efort la un pret atractiv.

Notebook-ul dispune de dispozitiv optic, modem, LAN si Wireless LAN integrat si, de asemenea, integreaza tehnologia Bluetooth. O serie completa de porturi In/Out asigura un transfer rapid si dinamic de date, incluzand 4 porturi USB 2.0, S-video out (TV-out), slot PC card de tip I/II, iesire VGA, cititor de carduri 3 in 1 (SD, MMC, memory stick) si este disponibil la un pret de 770 EUR fara TVA.

Functionalitatile si caracteristicile sale permit totodata si administrarea fara efort a notebook-ului asigurand un maxim de confort si libertate utilizatorului. Amilo Pro V3525 este conceput sa raspunda oricarei provocari si garanteaza protectia investitiei, intrucat este pregatit pentru viitoarele sisteme de operare... pcworld.ro

Sursa: PCWorld


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.