Led-uri pentru a crea imagini uimitoare.

Utilizatorii aflati in cautarea celui mai bun display al unui laptop ar putea fi interesati de noua oferta Asustek Computer ce va fi lansata la inceputul lunii martie.

Compania, ce vinde produse sub brandul ASUS, planuieste sa lanseze notebook-ul business U1 pe 7 martie in Taipei, Taiwan cu o lumina proiectata de un led (light emitting diode) in spatele ecranului. Acest model se va numara printre putinele existente pe piata care utilizeaza leduri pentru a crea imagini uimitoare si culori vii in cadrul diplay-ului.

Majoritatea notebook-urilor din prezent utilizeaza lumina furnizata de CCFL (cold cathode fluorescent lamp) deoarece este o tehnologie mai accesibila ca pret. Un executiv din cadrul AU Optronics, cel de-al treilea producator mondial de LCD-uri, estima anul trecut ca lumina furnizata de leduri este de trei ori mai scumpa decat CCFL... pcworld.ro

Sursa: PCWorld


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.