Dell a lansat astazi versiunea imbunatatita a sistemului XPS M1710, noul produs incorporand tehnologia Blu-ray Disc.

Astfel, utilizatorii Dell din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) se pot bucura de imagini video de inalta definitie si fidelitate.

Lansarea se incadreaza in strategia Dell de a oferi PC-uri cu tehnologie de ultima ora, care pot functiona ca platforma unificata pentru divertismentul digital. XPS M1710 configurat cu Blu-ray Disc este cel mai rapid notebook Dell destinat utilizatorilor individuali. Notebook-ul este echipat cu procesor Intel Core 2 Duo, placa video NVDIA (cu memorie dedicata de 512 MB) si memorie de pana la 4 GB. Noul produs ofera suport pentru inscriptionare/citire pe Blu-ray Disc, dar si pe CD si DVD. Cu ajutorul acestui sistem, utilizatorii pot sa inscriptioneze pana la 50 GB de date - sau sa inregistreze continut video de pana la 50 GB pe un singur suport de stocare.

„Dell isi improspateaza permanent portofoliul de tehnologii, pentru a le oferi utilizatorilor sai cea mai avansata experienta de divertisment digital, atat acasa, cat si in afara caminului”, a declarat Herve Mattan, Marketing Director, Home & Small Business, Dell EMEA. „Imaginile video de inalta definitie reprezinta o componenta esentiala a acestei experiente, iar noi consideram ca Blu-ray Disc va deveni standardul viitorului in materie de drive-uri optice, datorita suportului tehnic de care se bucura la nivelul produselor din industrie - cel mai larg existent in acest moment pentru un format digital de ultima generatie.”... www.pcworld.ro

Sursa: PCWorld


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.