De la 200 la 290 CP, ca sa fim mai precisi. Lucrurile nu se opresc insa aici, HS declarand ca va merge putin mai departe, urmand sa ofere si 320 CP celor impatimiti de putere, cuplu si viteza.

Remis, un Scirocco tunat de HS Motorsport

Volkswagen Scirocco este o masina grozava. Sportiva, puternica si aratoasa, ea se prezinta excelent inca din versiunea standard, fiind recomandata celor care isi doresc un autovehicul agil pentru mersul prin orasele aglomerate.

VW a pus in Scirocco, printre altele, un motor de 2.0 litri ce dezvolta 200 CP. Am adus vorba de acest motor deoarece de la el a plecat tunerul german HS Motorsport, construind o masina si mai puternica. De la 200 la 290 CP, ca sa fim mai precisi. Lucrurile nu se opresc insa aici, HS declarand ca va merge putin mai departe, urmand sa ofere si 320 CP celor impatimiti de putere, cuplu si viteza.

HS a optat, vizual vorbind, pentru un kit nu foarte agresiv, insa suficient de evident. Spoilerul fata, pragurile si eleronul subtil aduc si mai multa plusvaloare unei masini care este by default foarte atractiva. Tunerul a ales o combinatie de culori alb cu negru, trecandu-si logo-ul pe capota si pe portiere. Jantele de aluminiu de 20 inci au fost si ele vopsite in aceeasi combinatie.

La interior, HS Motorsport a decis sa lase elementele originale, crezand ca este totusi indicat un nou set de scaune super sportive, modele Recaro Sportster CS cu inscriptii Remis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.