Cum gresesc barbatii la intalnire?

Femeile se amuza de multe ori pe seama gafelor pe care le fac barbatii la intalniri. De multe ori el poate neglija detalii importante pentru ea, fara ca macar sa realizeze, ratand astfel o relatie care s-ar fi putut dovedi placuta. Noi iti prezentam in continuare cateva reguli elementare pe care ar trebui sa le respecti la primele intalniri cu o femeie:

1. Nu folosi parfum in exces

Nu te teme, ea te vede si stie ca existi, nu e nevoie sa ii agresezi simtul olfactiv, chiar daca parfumul pe care l-ai folosit este 'de marca'. Aplicand parfum in exces, nu numai ca vei parea necioplit, dar vei da senzatia persoanei de langa tine ca i-ai interzis sa iti invadeze spatiul personal. Aceasta este intr-adevar o metoda de a tine pe cineva departe de tine, asa ca evita sa faci asta la intalnire.

2. Nu aplica prea mult gel pentru par

Parul care iti da senzatia ca este pietrificat din cauza gelului de par folosit excesiv, reprezinta de asemenea un motiv pentru ca cineva sa nu se apropie prea mult de tine, daramite sa isi mai si treaca mainile prin parul tau, pentru a-ti da de inteles ca te simpatizeaza. Mai mult, coafurile de tip 'macho', cu parul dat pe spate si pieptanat pentru a respecta forma capului, sunt absolut hidoase si nepotrivite cand iti doresti sa impresionezi cu adevarat o femeie.

3. Nu vorbi prea mult despre tine si/sau despre fosta

Fii sigur ca noii partenere nu i-ar placea sa asculte povesti interminabile despre trecutul tau cu alta femeie. Ea vrea sa te cunoasca pe tine, asa cum esti in prezent si sa simta ca ii acorzi intreaga atentie. Daca pari 'captiv' in trecut, vei da dovada de slabiciune si nesiguranta in ceea ce priveste o eventuala relatie cu alta femeie, si vei parea chiar lipsit de respect fata de ea, pentru ca in mod inevitabil o vei face sa se simta precum a cincea roata la caruta.

4. Fii discret in privinta gesturilor intime

Nu ii sugera explicit ca astepti sa te sarute imediat ce va vedeti sau sa iti permita gesturi tactile usor deplasate pentru faza in care va aflati. Chiar daca faci mici gesturi de apropiere, nu incerca sa ii 'invadezi' corpul, ca si cand cu asta te hranesti zilnic. Poate ca nu ar deranja-o sa ii atingi usor mainile, dar cu siguranta i-ar pica prost sa vada ca o apuci hulpav de solduri sau ca iti lipesti mainile de picioarele ei.

Citeste si:
Prima iubire nu se uită niciodată! Alex Delea a suferit enorm din...
Prima iubire nu se uită...

5. Nu-ti supraevalua imaginea

Nu este recomandat sa ii spui ca abia ai incheiat o relatie dupa ce ai mai avut vreo zece, cand de fapt nu ai mai iesit cu o femeie de cateva luni, asa cum nu e recomandat sa ii ceri socoteala sau sa o critici in privinta relatiilor ei anterioare. Comporta-te natural si nu incerca sa o impresionezi cu lucruri care nu te caracterizeaza. E posibil ca pe parcursul dialogului sa te si incurci in minciuni, creand din start o impresie proasta.

6. Fii elegant

Atat ca atitudine, cat si ca tinuta. Asta nu inseamna ca trebuie sa porti sacou si papion la intalnire sau sa cobori dintr-un Ferrari, ci sa dai dovada de bun gust si sa nu incerci sa epatezi sau sa te remarci exclusiv prin opulenta. Dupa intalnirea propriu-zisa, o poti invita la o plimbare prin parc, iar pe drum poti sa ii cumperi pur si simplu un buchet de flori si sa i-l oferi. Nu trebuie sa fie foarte mare, nici macar ambalat, ci simplu si sugestiv pentru intentiile tale fata de ea. Fii sigur ca un astfel de gest spontan va conta pentru ea.

Citeste si:
Formula 1: Acesta este noul Ferrari SF-24
Formula 1: Acesta este noul...

Articol de Emilian Cristea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.