Trei metode simple pentru a downloada mp3-uri de pe internet. Gratis si legal!

1. www.zamzar.com

Poti descarca muzica oricarui artist, gratis, transformand clipuri de pe YouTube si nu numai in mp3-uri. Procedeul este simplu si util. Nu iti trebuie neaparat cont pe zamzar.com si nu ai nevoie sa downloadezi niciun program special pentru a stoca muzica favorita in propriul PC. Ai nevoie doar de URL-urile melodiilor pe care ti le doresti. Iata ce trebuie sa faci:

2. www.playlist.com

In acest caz, pentru a-ti construi propriul playlist, trebuie sa urmezi mai multi pasi si sa respecti intocmai instructiunile. E recomandat sa folosesti Internet Explorer - spre deosebire de Firefox, are toate optiunile necesare pentru a gasi fisierele MP3.

3. www.imeem.com via www.file2hd.com

Pentru a descarca muzica de pe imeem ai nevoie de URL-ul melodiei preferate, pe care sa il copiezi apoi pe site-ul file2hd.com. Aici se pot converti fisiere de tip FLV in MP3. Nu trebuie decat sa descarci aplicatia flv2mp3.exe in computer. Iata procedura:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.