Yuppy 26 Martie 2019 18:08
Un barbat din Marea Britanie a ajuns la spital pentru o alta interventie, dar doctorii i-au incurcat fisa si i-au facut circumcizie, scrie Daily Mail.

Barbatul a fost circumcis dupa ce medicii l-au confundat cu un alt pacient. Fara sa i se specifice numele, se pare ca barbatul ajunsese la spitalul din Leicester pentru cistoscopie (examinarea vezicii urinare cu o camera minuscula). Doar ca doctorii care l-au primit i-au incurcat fisa cu a altui pacient care era programat pentru circumcizie (taierea pretupului de jur-imprejur) si i-au facut aceasta operatie. Barbatului i s-ar fi cerut doar sa confirme varsta, iar pentru ca era adult s-a considerat ca alte detalii sunt "irelevante".

Se pare ca acest incident este primul de acest gen din cadrul acestui spital. Personalul si-a cerut scuze pentru cele intamplate, dand asigurari ca vor invata din aceasta greseala, scrie The Independent.

Desi a avut loc in septembrie 2018, cazul a fost facut public abia acum, dupa ce s-au analizat mai multe unitati medicale si s-a intocmit un raport. Unul in care se mentionau evenimente serioase, greseli care puteau fi prevenite si care nu ar trebui sa se intample niciodata intr-un spital.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.