Yuppy 9 Mai 2016 18:30
Sfatul care ti-ar putea salva viata.

Cei mai multi oameni nu stiu cum sa reactioneze in cazul in care masina in care se afla a plonjat in apa si incepe sa se scufunde. Multi se panicheaza sau se blocheaza, nestiind ce sa faca. Chiar daca suni la urgenta, pana cand sosesc pompierii este posibil sa fie prea tarziu, asa ca este important sa stii cum sa reactionezi intr-o astfel de situatie.

Din momentul in care masina loveste apa, fiecare secunda conteaza. Incearca sa ramai calm deoarece daca intri in panica consumi mai mult oxigen ceea ce poate duce la lesin. In mod evident, scopul tau este sa iesi din masina cat mai repede cu putina. In primul rand, coboara ferestrele deoarece apa ar putea face ca sistemul computerizat sa nu mai functioneze, iar tu ai putea ramane blocat inauntru.

Daca nu poti sa deschizi fereastra sau daca nu se deschide complet, incearca sa o spargi cu piciorul, tintind centrul. Cu fiecare secunda trecuta, apa incepe sa exercite din ce in ce mai multa presiune asupra masinii, facand deschiderea usilor sau a ferestrelor aproape imposibila. Din aceasta cauza, este important sa actionezi rappid.

Mai multe informatii despre cum sa iesi dintr-o masina care se scufunda poti afla urmarind clipul de mai jos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.