Yuppy 6 Mai 2016 13:36
Banda de alergat nu este pentru toata lumea.

Urasti sa te urci pe banda de alergat? Te plictisesti de moarte la orele de yoga? De vina s-ar putea sa fie nu lenea, ci tipul tau de personalitate.

Modul in care te comporti in viata de zi cu zi poate juca un rol important in exercitiile fizice care ti se potrivesc. Acesta este unul din motivele pentru care anumite persoane vad rezultate grozave la Zumba, in timp ce altele prefera inotul.

Potrivit studiilor, tipul de personalitate, ba chiar si starea de spirit, dicteaza ce exercitii fizice ne fac placere. De exemplu, persoanele introvertite prefera sa lucreze singuri, in timp ce cele extrovertite prefera orele de fitness in grup.

Oamenii de stiinta au creat chiar si un test cu ajutorul caruia, in functie de tipul personalitatii tale si a comportamentului din viata de zi cu zi, poti descoperi ce tip de exercitii fizice ti se potrivesc.

Testul poate fi accesat aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.