Yuppy 11 Martie 2016 14:52
Acest barbat a vrut sa isi schimbe complet stilul de viata. Asa ca a eliminat toate produsele din alimentatia sa, cu exceptia cartofilor.

Andrew Flinders Taylor a incercat numeroase diete de slabit. Cand niciuna nu a functionat, barbatul a luat o masura drastica. Andrew a decis ca isi va petrece intregul an 2016 mancand doar cartofi.

Barbatul in varsta de 36 de ani este atat de hotarat incat a scos orice produs din alimentatia sa, cu exceptia cartofilor. Andrew incearca in fiecare zi diferite retete, consumand in medie 2.5 kilograme de cartofi zilnic.

In doar o luna de cand a adoptat aceasta dieta, barbatul a slabit 10 kilograme. In mod surprinzator, medicul personal nu a avut nimic impotriva planului lui Andrew de a manca doar cartofi. Acesta i-a recomandat doar sa nu se limiteze doar la cartofii albi, ci sa consume si cartofi dulci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.