Cum poti scapa mai repede de kilogramele in plus.

Cand vine vorba de metodele pe care le poti folosi pentru a scapa de kilogramele in plus, parerile sunt impartite. Unii sunt de parere ca dieta este mai eficienta decat exercitiile fizice si vice versa.

Pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare, cei de la AsapScience au analizat eficacitatea celor doua metode. Potrivit acestora, exista numeroase metode prin care poti arde 200 de calorii – poti alerga timp de douazeci de minute, poti face surf o ora sau poti canta melodia preferata de 28 de ori.

Prin comparatie, un baton de ciocolata are, in medie, cam 200 de calorii. Asa ca, poti merge o ora pentru a arde cele 200 de calorii sau poti pur si simplu sa nu mananci batonul de ciocolata.

Chiar daca, potrivit AsapScience, o dieta echilibrata cea mai eficienta metoda de slabit, exercitiile fizice au numeroase beneficii asupra sanatatii si nu trebuie ignorate. Mai multe detalii puteti afla urmarind clipul de mai sus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.