Stiai ca telefonul mobil este mai murdar decat un WC public?

Toata lumea stie ca telefoanele mobile sunt murdare, dar te-ai intrebat vreodata cate bacterii se gasesc pe acest dispozitiv. Potrivit unui studiu, un telefon mobil este acoperit de cel putin 25.000 de microbi si bacterii, cu care tu intri in contact zi de zi. Iata un lucru la care sa te gandesti data viitoare cand duci telefonul la ureche.

Telefonul mobil este atat de murdar incat, in mod surprinzator, capacul de toaleta al unui WC public este mai curat decat acesta.

Doctorul Charles Gerba, profesor in microbiologie la Universitatea din Arizona, a explicat pentru Menshealth ca acest lucru nu este deloc surprinzator. „Nimeni nu isi curata sau dezinfecteaza telefonul mobil, asa ca germenii si bacteriile se aduna” a explicat acesta. Astfel ca, pe telefonul mobil pot fi gasiti bacterii precum E.Coli, influenza sau MRSA, un germen care cauzeaza iritatii si infectii ale pielii.

Mai multe detalii puteti afla urmarind clipul de mai jos:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.