Yuppy 23 Iulie 2015 10:28
Discursul unui antrenor fitness a devenit viral dupa ce a atacat oamenii supraponderali numindu-i "dezgustatori" si "respingatori".

Un veteran al armatei Americane, pe nume John Burk, in prezent antrenor de fitness, a devenit extrem de popular pe Internet dupa ce a postat in clip in care descrie oamenii supraponderali ca fiind "dezgustatori si respingatori”.

Clipul a fost postat in urma cu cateva zile pe Facebook si a adunat peste 3 milioane de vizualizari.

Celor supraponderali le spun: nu, nu va voi accepta asa cum sunteti, si nici scuza ca 'trebuie sa ma iubesti pentru ca sunt frumos'. Poate ca personalitatea ta este frumoasa, dar corpul tau nu este. Nu este OK sa fii supraponderal.

Tina lui Burk nu sunt persoanele care au o problema de sanatate, ci cele lenese, cele care au devenit supraponderale mancand si care permit copiilor sa o ia pe aceeasi urma pentru ca nu au chef sa gateasca o masa sanatoasa.

Reactiile la clip au fost diferite - unii l-au criticat pentru agresivitate, in timp ce altii i-au multumit pentru onestitate.

Ce parere aveti despre discursul antrenorului?

Rant. Enough with these bullshit excuses as to why you're overweight. If you get angry over this video but it helps save your life, then I don't give a fuck about your feelings. Alwaysinthearena.com for more motivational videos, nutrition help, and all out verbal boots in asses to get up off the couch and attack life! IG: Johnburk1YouTube: burkzerker19Periscope: Jay beebs (live Q&A)#inthearenaPosted by John Burk, fitness motivator on Sunday, July 5, 2015


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.