Yuppy 17 Iunie 2015 14:33
O noua provocare online devenita populara in randul tinerilor iti spune daca trebuie sa mai slabeasti sau nu.

Mii de oameni din online posteaza pe Instagram imagini in care incearca sa isi atinga buricul trecand cu mana in jurul spatelui. Aceasta provocare iti spune daca ai o silueta perfecta sau daca e nevoie sa mai slabesti.

Intitulat The Belly Button Challenge, trucul a luat nastere in China si s-a viralizat in intreaga lume. La aceasta provocare s-au inscris si vedetele care posteaza imagini pe retelele de socializare in care se lauda cu trupul perfect.

Specialistii in fitness si nutritie spun ca aceasta provocare nu are sens si nu este neaparat un reper, si nu exista niciun studiu care sa confirme ca cei care nu isi pot atinge buricul astfel sunt grasi.

Exista trei factori care ajuta la realizarea acesti provocari: primul – persoana trebuie sa fie slaba, al doilea – trebuie sa aiba bratele foarte lungi si al treilea – trebuie sa fie flexibia. Eu nu pot face acest truc.”, a marturisit un antrenor fitness, potrivit DailyMail.

A photo posted by KOKO (@yukee1219) on

A photo posted by 楊茹帆 (@charming.0621) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.