Yuppy 13 Mai 2015 16:03
O tanara bolnava de cancer de piele a postat o fotografie socanta pentru a avertiza asupra efectelor dezastruase ale solarului.

Ca multe alte tinere, Tawny Willoughby mergea frecvent la solar, din dorinta de a obtine un bronz perfect. A inceput aceasta practica in liceu si a continuat timp de ani de zile, ajungand sa mearga la solar chiar si de cinci ori pe saptamana. Consecintele nu au intarziat sa apara, iar la 21 de ani tanara a fost diagnosticata cu cancer de piele.

Tawny Willoughby are acum 27 de ani si de curand a postat o fotografie pe Facebook in care arata utilizatorilor ce efecte poate sa aiba tratamentul impotriva cancerului de piele. Fotografia a fost distribuita de peste 50.000 de ori, utilizatorii admirandu-i curajul.

Atentie, imaginile sunt expplicite!

If anyone needs a little motivation to not lay in the tanning bed and sun here ya go! This is what skin cancer treatment...

Posted by Tawny Willoughby on Saturday, April 25, 2015

"Daca cineva are nevoie de un pic de motivatie pentru a nu se duce la solar sau a nu sta la soare fara protectie, iata! Asa arata tratementul pentru cancerul de piele", a scris tanara pe reteaua de socializare.

"Folositi creme autobronzante sau spray-uri. Nu aveti decat un singur rand de piele si ar trebui sa aveti grija de ea. Invatati din greselile altora. Nu lasati bronzul sa va impiedice din a va vedea copiii crescand. Aceasta este cea mai mare teama a mea."

Tawny Willoughby a mai spus ca acum merge la medicul dermatolog o data la sase luni sau un an pentru a-i fi inlaturata pielea canceroasa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.