Yuppy 30 Aprilie 2015 18:40
"Daca ai putea sa iti pui o singura dorinta, ce anume ti-ai dori?" Raspunsurile lor te vor emotiona pana la lacrimi.

Mai multor persoane le-au fost puse aceleasi intrebari - "Daca ai putea sa iti pui o singura dorinta, ce anume ti-ai dori?" si "Ce te face fericit?"

Despartite de un paravan, persoanele care raspund la intrebare nu se vad si nici nu se cunosc. Asa ca, niciunul din ei nu stie ca de partea cealalta se afla cineva care sufera de o boala incurabila sau ruda unei persoane bolnave de cancer.

Intrebati ce isi doresc cel mai mult in viata, cei sanatosi si-au impartasit cele mai ambitioase visuri - sa lanseze companie de gaming, sa calatoreasca in lume, sa fie creativi sau sa se distreze pe cat posibil.

Atunci cand a venit randul celor bolnavi, diferentele de raspuns sunt emotionate.

"Cel mai important lucru pentru mine este sa imi pastrez dorinta de a ma bucura de viata. Uneori uitam ce valoare au pana si cele mai mici lucruri."

"Dorinta mea este sa nu mai existe nicio boala in lume."

"Ceea ce ma face cel mai fericit este sa ma trezesc dimineata si sa vad ca sora mea se simte bine."

Pusi in fata unor raspunsuri care ii fac sa constientizeze cat de importanta este viata, cei aflati pe partea celalataa paravanului nu isi pot stapani lacrimile.

Clipul a fost postat in ianuarie 2015 si a adunat pana acum aproape 4 milioane de vizualizari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.