Au trecut un pic mai bine de 36 de ore de la lansarea ultimului joc semnat Activision, Call of Duty Modern Warfare 3, iar recordurile de incasari se inregistreaza in continuu. Vezi mai jos de ce.

Call of Duty Modern Warfare 3 este probabil cel mai asteptat joc al sfarsitului de an. Asa cum am fost obisnuiti baietii de la Activision continua seria Call of Duty si reusesc ca prin Modern Warfare 3 sa dea nastere unui soi de isterie printre impatimitii de gaming.

La mai putin de 48 de ore de la lansare, Call of Duty Modern Warfare 3 reuseste sa bata orice record de incasari, clasandu-se pe prima pozitie al celor mai bine vandute jocuri din toate timpurile. Pe locul doi a rezistat aproape un an tot un joc Activision si anume Call of Duty Black Ops, predecesorul lui Modern Warfare 3.

Potrivit Mashable.com in seara lansarii au fost vandute peste 1,5 milioane de copii oficiale ale jocului in aproximativ 13.000 de magazine in intreaga lume. Totusi, analistii sustin ca cifra este mult mai mica, iar ca defapt, in realitate, Activision a reusit sa vand cu cel putin 40% mai mult.

In acelasi timp The Guardian face o comparatie intre Call of Duty Modern Warfare 3 si predecesorul sau Black Ops care in primele 5 zile de la lansare a raportat incasari de peste 650 de milioane de dolari in intreaga lume. Analistii de la Guardian sustin ca in ritmul in care au pornit vanzarile noului joc, Modern Warfare 3 o sa depaseasca incasarile lui Black Ops.

Jurnalistii merg mai departe si calculeaza estimativ consumul de energie care s-a inregistrat in urma faptului ca toti cumparatorii au inceput sa joace Black Ops in primele zile de la lansarea lui. Astfel, energia consumata de catre toti cumparatorii jocului la nivel mondial ar fi fost capabila sa sustina un reactor nuclear in perfecta stare de functionare.

Lasand cifrele la o parte, trebuie sa mentionam ca Modern Warfare 3 este cel mai avansat joc al inginerilor Activison care se lupta pentru suprematia in piata cu Battlefield 3 al celor de la EA Sports.

Citeste si:
Ce jocuri de cazino ai putea alege în funcție de zodie
Ce jocuri de cazino ai putea...

Call of Duty Modern Warfare 3 si-a imbunatatit modulul multiplayer, fiind mult mai “friendly” si mai bine pus la punct. Fata de Black Ops exista 40 de arme noi, in general replici ale celor folosite in mod real in teatrele de razboi de catre armata americana, dar si cateva prototipuri care o sa va surpinda (speram ca placut).

Tot in Modern Warfare 3 o sa gasiti de aceasta data 3 moduri de joc: Assault Strike Package, Support Strike Package, Specialist Strike Package, gandite special pentru a indeplini orice stil de joc al oricarui jucator.

Mai jos puteti sa savurati cateva trailere oficiale ale noului Call of Duty Modern Warfare 3


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.