Iubitorii curselor cu masini tunate stiu ce inseamna Midnight Club. Este poate, in afara de seria NFS, cel mai indragit joc cu bolizi, motociclete si curse inovative care te tin in tensiune ore intregi.

Iubitorii curselor cu masini tunate stiu ce inseamna Midnight Club. Este poate, in afara de seria NFS, cel mai indragit joc cu bolizi, motociclete si curse inovative care te tin in tensiune ore intregi.

Rockstar Games lanseaza astazi cel mai nou titlu din seria Midnight Club, si anume Los Angeles. Jocul poate fi cumparat initial numai pentru consolele Xbox 360 si Play Station 3. Pentru PSP exista o versiune speciala denumita LA Remix, cu peste 40 de masini si 5 moduri diferite de gaming. Portarea pe PC va avea loc cat de curand, fiind o miscare obligatorie din partea Rockstar.

La ce sa ne asteptam in noul Midnight Club? La masini si motociclete ce pot fi particularizate in cele mai mici detalii, la sisteme nitro ce propulseaza bolizii la viteze ametitoare si, nu in ultimul rand, la un multiplayer online cu pana la 16 jucatori in acelasi timp. Jocul se desfasoara numai in orasul Los Angeles, ale carui strazi sunt reproduse de sistemul GPS inovativ. GPS-ul permite alegerea unei anumite rute, introducerea unor adversari care sunt mereu monitorizati, salvarea unor trasee preferate si alte cateva optiuni interesante.

Modurile de joc pastreaza ce era mai bun din vechile titluri si adauga noi elemente. Astfel, in Circuit Races trebuie sa treci de checkpoint-uri intr-o anumita ordine. In Unordered Races faci checkpoint-urile dupa cum poftesti. Freeway Races te lasa sa-ti provoci adversarii si sa-i bagi in curse unu contra unu. In Red Light Racer trebuie sa te pozitionezi la linia de start, turezi motorul si pleci cu demaraj intr-un fel de 'liniuta'. Wager Races si Pinkslip Races te lasa sa faci pariuri cu alti soferi furiosi, castigand sau pierzand sume uriase de bani.

Iata si lista completa de masini si motociclete din Midnight Club: Los Angeles:

1969 Ford Mustang Boss 302
Chevrolet Camaro Concept
1969 Chevrolet Camaro RS 55
1979 Pontiac Firebird
Dodge Charger SRT-8
Saleen S302 Extreme
Chevrolet Corvette ZO6
Dodge Challenger Concept

Mercedes Benz SL65 AMG
Mercedes Benz S600

Citeste si:
The Economist: Laura Codruta Kovesi, tratata ca un rockstar
The Economist: Laura Codruta...

Audi R8
Saleen S7
Lamborghini Murcielago Roadster
1971 Lamborghini Miura SV
Aston Martin V8 Vantage Roadster
Ford GT
Lamborghini Gallardo Roadster

1999 Nissan Skyline GT-R
Mitsubishi Lancer Evolution IX MR
Mazda RX-8 Shinka
Volkswagen R32
Pontiac Solstice
1999 Mitsubishi Eclipse GSX

Ducati 999R
Kawasaki Ninja ZX-14

Trailer Midnight Club Los Angeles:

Poze in videoclip:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.