Prynt este o carcasa de telefon care printeaza pozele pe loc, asemeni unui aparat Polaroid.

Smartphone-ul a facut posibil sa ai o camera de fotografiat tot timpul la indemana. Dar, dezavantajul este ca, cu cat faci mai multe fotografii, cu atat este mai mica sansa de a le printa si inrama.

Prynt vrea sa schimbe acest lucru.

Prynt este o carcasa de telefon care ofera utilizatorilor posibilitatea de a printa fotografiile instant. Dispozitivul este compatibil atat cu sistemul de operare Android cat si cu iOS si poate fi folosit pe telefoanele iPhone 6s, 6, 5s, 5c si 5 si pe Samsung Galaxy S5 si S4. In prezent, timpul de printare este de 30 de secunde, dar creatorii promit ca va scadea la 10 secunde.

Ceea ce face ca Prynt sa fie extrem de interesant este faptul ca fotografiile sunt infuzate cu un strat de realitate virtuala, astfel incat vei putea scana fotografia printata pentru a vizualiza un film scurt cu secundele dinainte si dupa fotografia facuta.

Cum vi se pare aceasta inventie?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.