Yuppy 14 August 2015 13:36
Dispozitivul are diagonala de 5,7 inci, design dual edge si specificatii tehnice avansate.

Samsung Electronics Co., Ltd. anunta lansarea internationala a noului smartphone Samsung Galaxy S6 edge+. Acesta are un ecran de 5,7 inci si pastreaza acelasi design unic si inovator al lui Galaxy S6 edge, fiind creat din sticla si metal. Galaxy S6 edge+ reconfirma angajamentul Samsung de a dezvolta piata de smartphone-uri cu ecran de dimensiuni mari, creata in anul 2011 prin lansarea modelului Galaxy Note.

Galaxy S6 edge+ imbina designul elegant cu cele mai avansate specificatii tehnice din industrie: cea mai buna tehnologie de display bazata pe designul curbat unic creat de Samsung si cea mai avansata camera foto pentru fotografii si inregistrari video la calitate superioara. In plus, smartphone-ul se incarca mai rapid, atat wireless, cat si prin cablu, si are un procesor de top. Cu o memorie RAM de 4 GB, noul dispozitiv ofera cea mai buna putere de procesare de pe piata, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de multi-tasking, de a ramane mereu la curent cu cele mai noi mesaje si notificari de pe retelele de socializare si de a utiliza jocuri video de ultima generatie intr-un mod fluid.

Samsung considera ca smartphone-urile cu ecrane mari pot solutiona unele dintre cele mai importante probleme ale utilizatorilor, oferindu-le o experienta multimedia captivanta oriunde, oricand. Lansarea Galaxy S6 edge+ este dovada angajamentului nostru de a le oferi utilizatorilor, cu ajutorul dispozitivelor noastre, inovatie care sa raspunda nevoilor acestora,” a declarat JK Shin, CEO si Presedinte IT & Mobile Division, Samsung Electronics.

Noul smartphone Samsung Galaxy S6 edge+, cel mai nou membru al familiei Galaxy, este un dispozitiv cu un design elegant, dual edge, care le aduce utilizatorilor un plus de performanta pentru a ii inspira in stilul lor de viata, aflat in continua transformare”, a declarat Cristian Cojocaru, Head of IM Division Samsung Electronics Romania.

Citeste si:
Florin Cîțu, noul președinte al Partidului Naţional Liberal
Florin Cîțu, noul președinte...

Experiente multimedia

Samsung Galaxy S6+ continua linia de design inaugurata de Galaxy S6 edge. Acesta are integrat noul Apps edge care le ofera utilizatorilor acces rapid la aplicatiile lor preferate printr-o simpla atingere a ecranului de pe margine. In acelasi timp, People edge ofera acces la contactele favorite prin optiunile rapide de apel sau trimitere mesaj, ajutandu-i pe utilizatori sa ramana mai usor conectati cu cei dragi.

Specificatii tehnice avansate

Noul Galaxy S6 edge+ are capabilitati multimedia superioare, sustinute de ecranul Quad HD Super AMOLED de 5,7 inci.

Samsung ajuta utilizatorii sa impartaseasca momentele importante pe retelele de socializare prin fotografii si inregistrari video, oferind noi optiuni pentru inregistrarile video. Printre acestea se numara functia Steady Video, ce ofera stabilizare video digitala integrata pe ambele camere foto, pentru inregistrarea de imagini clare chiar si in miscare, si modul Video Collage, care le permite utilizatorilor sa inregistreze si sa editeze videoclipuri scurte cu usurinta, adaugandu-le numeroase rame si efecte. Galaxy S6 edge+ are capacitate de inregistrare video 4K si posibilitate de Live Broadcast, astfel ca utilizatorii pot trimite continut video Full HD in timp real, de pe telefon, catre orice contact sau grup de contacte din agenda, sau chiar catre publicul larg, prin YouTube Live. Orice utilizator care primeste link-ul YouTube de la un utilizator Galaxy S6 edge+ se poate bucura de continut video in timp real pe propriul smartphone, tableta, PC sau Smart TV prin conexiune YouTube.

Citeste si:
Cum funcţionează aplicaţiile care ne avertizează că urmează un...
Cum funcţionează aplicaţiile...

Galaxy S6 edge+ introduce inovatii si pentru tehnologia Samsung de incarcare rapida. Tehnologia integrata de incarcare wireless este compatibila cu orice dispozitiv de incarcare wireless disponibil in momentul actual pe piata. Smartphone-ul se incarca in totalitate in aproximativ 90 de minute prin cablu si in aproximativ 120 de minute cu cel mai nou dispozitiv de incarcare wireless Samsung. De asemenea, Galaxy S6 edge+ suporta functia SideSync, care conecteaza smartphone-ul la PC atat prin cablu, cat si wireless. Datorita functiei de autorecunoastere si setarii rapide, utilizatorii isi pot conecta dispozitivul Samsung la un computer sau o tableta, pentru acces usor la fisiere si date de pe toate platformele si sistemele de operare.

Utilizatorii Galaxy S6 edge+ vor beneficia si de o camera foto avansata, ce include functiile Quick launch (printr-o apasare dubla a butonului principal, camera foto se lanseaza in 0,6 secunde), Auto Realtime High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) si filtre noi.

Citeste si:
Samsung lansează un smartphone pentru fanii BMW
Samsung lansează un...

In plus, functiile de securitate au fost imbunatatite pe Samsung Galaxy S6 edge+ cu KNOX Active Protection (integrat in dispozitiv) si My KNOX (aplicatie cu setare simpla si rapida) pentru protejarea informatiilor personale sau de business. Galaxy S6 edge+ va fi disponibil in Romania incepand cu 4 septembrie in reteaua partenerilor oficiali Samsung.

Dispozitivul va fi disponibil in versiunile de 32 GB sau 64 GB capacitate de stocare. Pentru mai multe detalii si informatii, va rugam accesati www.samsungmobilepress.com si www.samsung.com/galaxy


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.