Yuppy 21 Iulie 2015 14:43
Cea mai noua si avansata tableta Galaxy le ofera utilizatorilor mobilitate de neegalat.


Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat tableta Galaxy Tab S2, cea mai avansata tableta Samsung de pana acum. Noua Galaxy Tab S2 are un ecran Super AMOLED, optimizat pentru vizualizarea oricarui tip de continut digital. Galaxy Tab S2 are un design elegant, cea mai subtire si mai usoara rama de metal de pe piata si dispune de tehnologii performante, pentru cea mai buna experienta de utilizare.

Galaxy Tab S2 nu este doar cea mai subtire si mai usoara tableta produsa pana acum de Samsung, ci le ofera utilizatorilor acces rapid si usor la o multitudine de functii in ceea ce priveste vizualizarea si productivitatea”, a declarat JK Shin, CEO si presedinte IT & Mobile Division, Samsung Electronics. „Credem ca Samsung Galaxy Tab S2 este un dispozitiv vizual personal complet, dezvoltat astfel incat utilizatori sa il poata transporta si folosi oriunde, oricand.”

Ecran Super AMOLED optimizat pentru cea mai buna vizualizare de continut

Cu o grosime de doar 5,6 mm si o greutate de numai 389g (modelul de 9,7 inci) si 265 g (modelul de 8 inci), tableta Galaxy Tab S2 este ideala pentru citirea sau vizualizarea de continut digital, datorita ecranului impresionant Super AMOLED. Prin recrearea unei experiente vizuale de navigare similare celei de consum a mediei traditionale, Galaxy Tab S2 ofera o experienta confortabila de consum al continutului digital, inclusiv pentru citirea cartilor, revistelor si a paginilor Web. Ecranul optimizat pentru citire le permite utilizatorilor sa se bucure de o experienta placuta de lectura.

Tableta dispune de un contrast mai profund si mai multe detalii pentru cea mai buna experienta de lectura cu ecran Super AMOLED, oferind 94% tonuri naturale pentru a reda culori cat mai apropiate celor din realitate (Adobe RGB standard de culoare). Utilizatorii se pot bucura acum de galerii cu fotografii cu multe detalii si de o experienta de cumparaturi online placuta, in timp ce vizualizeaza imagini clare pe tableta Galaxy Tab S2.

Citeste si:
Noua Toyota Land Cruiser: legenda revine cu un design retro
Noua Toyota Land Cruiser:...

In plus, Galaxy Tab S2 dispune de tehnologie avansata a ecranului, care reda continutul luminos intr-un mod natural, pentru o experienta vizuala captivanta. Functia Adaptive Display ajusteaza inteligent gama de culori, saturatia si claritatea in functie de aplicatiile pe care le ruleaza, a temperaturii culorilor din mediul de vizionare si de iluminatul ambiental. De asemenea, modul Reading modifica nivelul de luminozitate a ecranului, pentru a le permite utilizatorilor sa citeasca perioade mai lungi de timp, fara a-si obosi ochii.

Incadrata de cel mai subtire si mai usor cadru metalic, Galaxy Tab S2 este usor de transportat pe parcursul intregii zile. In plus, designul elegant se integreaza in orice context, astfel incat utilizatorii se pot bucura de cea mai buna experienta de vizionare oriunde, oricand.

Mai multa productivitate si conexiuni

Citeste si:
6 efecte negative pe care le are calculatorul asupra vederii tale
Ochii tăi vor fi afectați: 6...

Tableta Galaxy Tab S2 ofera mobilitate de neegalat pentru a le oferi cea mai buna experienta utilizatorilor in cautare de productivitate. Tableta dispune de suita Microsoft Office Solutions ** pre-incarcata, pentru ca utilizatorii sa poata crea si edita documente oricand, oferind totodata un spatiu de stocare de 100GB prin OneDrive, gratuit timp de doi ani. De asemenea, tableta este compatibila cu tastatura avansata Book Cover, care ofera acelasi confort ca o tastatura standard de calculator cu un trackpad incorporat pentru executarea sarcinilor in mers.

Pentru o administrare mai buna, tableta Galaxy Tab S2 dispune de un scaner pe baza de amprenta pentru autentificare fara griji. Un senzor avansat de securitate ofera acum acces facil la dispozitivul personal printr-o simpla apasare a tastei home. Pentru a simplifica managementul dispozitivelor, Galaxy Tab S2 prin functia Smart Management afiseaza automat setarile, inclusiv nivelul bateriei, capacitatea de stocare si disponibilitatea memoriei RAM, pentru ca utilizatorii sa-si poata gestiona eficient dispozitivele. De asemenea, este pre-instalat cu solutii anti-malware pentru protectie suplimentara.

Citeste si:
Samsung lansează un smartphone pentru fanii BMW
Samsung lansează un...

In plus, Galaxy Tab S2 este un dispozitiv multitasking, permitand utilizatorilor sa vizualizeze si sa ruleze doua aplicatii simultan. De asemenea, functia Pop-Up Window, faciliteaza navigatia intre mai multe aplicatii simultan. Mai mult, Galaxy Tab S2 dispune de o structura de stocare imbunatatita care face localizarea fisierelor mai simpla ca oricand.

Tableta Samsung Galaxy Tab S2 va fi disponibila in variante cu mai multe optiuni de conexiuni, memorie si dimensiuni: 9,7 inci si 8,0 inci versiunile cu Wi-Fi, sau Wi-Fi si LTE, disponibile in 32 sau 64GB cu microSD de pana la 128GB. Acesta va fi disponibil pe piata, incepand cu luna august 2015.

Pentru mai multe detalii si imagini despre produs, va rugam vizitati www.samsungmobilepress.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.