Din ce in ce mai multe concepte care prezinta laptopuri ce se pot “impaturi” incep sa-si faca aparitia. Intr-un articol mai vechi am prezentat LifeBook X2, astazi, prezentam Feno Folding Notebook Concept.

La fel ca si in cazul lui Lifebook X2 (vezi link-ul catre articol mai jos), Feno Folding Notebook Concept nu pune in evidenta vreun procesor sofisticat ci pune accentul pe capacitatea acestui notebook de a se impaturi. Practic ideea pe care designer-ul Niels van Hoof o aduce este aceea de mobilitate.

Latimea conceptului Feno nu depaseste diametrul unui DVD obisnuit atunci cand este strans. Totusi, in momentul in care se desfasoara, laptopul ajunge la dimensiunile unui gadget similar de 13 inch.

Foarte multe date tehnice nu exista, tot ce putem sa spunem este faptul ca Feno Folding Notebook poate detine un ecran OLED foarte performant care sa poata permite “folding-ul”. Asteptam cu interes veti despre productia de serie, daca acesta o sa treaca de rigorile investitorilor.\

Citeste si articolul despre conceptul Lifebook X2 - un laptop genial aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.