Lansarea tabletei de la Apple a aruncat in aer toata blogosfera. Mii de comentarii, speculatii, atat pe seama tabletei cat si pe seama lui Steve Jobs, care in ciuda tratamentului pentru cancer a sustinut prezentarea noului produs in fata audientei.

La mai bine de o zi de la aceasta lansare am primit foarte multe intrebari legate de iPad 2. Cele mai multe se refera in primul rand la data lansarii oficiale si in Romania.
Inainte de toate vrem sa prezentam si noi produsul .

Ipad 2 are un nou procesor, dual-core, numit A5. Acesta va fi de doua ori mai rapid decat predecesorul, iar grafica la fel.
Jobs sustine ca iPad 2 a fost gandit de la zero si astfel nu s-a luat in calcul nimic din prima variant. Noul

iPad 2 este cu 33 % mai usor si este mai subtire chiar decat Iphone4. Fata de iPad 1, noul device are 8,8 mm, primul avand 13,4mm.
In Romania cel mai probabil iPad 2 va ajunge in magazine dupa data de 25 martie, atunci cand este preconizata lansarea produsului in Europa. Norocosii sunt tot americanii care primesc in magazine noul iPad incepand cu 8 martie.

iPad2 va fi disponibila la acelasi pret cu primul iPad, in variante cu sau fara conectivitate 3G+. Modelul de baza, cu 16GB spatiu de stocare si fara 3G+, va costa 499 euro, iar modelul de varf, cu 64GB spatiu de stocare si 3G+ va costa 829 euro




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.