In general in casa ai nevoie de tot felul de ustensile. Slava domnului ca traim intr-o lume plina de idei, iar la capitolul gadget avem de unde alege, chiar si pentru casa.

Probabil ti s-a intamplat si tie sa te grabesti sa tai ceva in bucatarie si sa te ranesti din greseala. Daca te-ai saturat sa tot ai asfel de peripetii, uite ca s-a inventat un dispozitiv care te ajuta sa stai deoparte de micile accidente din bucatarie.

Deschizatorul de cutii

Majoritatea dintre noi suntem nerabdatori sa deschidem un colet sau un cadou de fiecare data cand il primim. Cu exceptia momentelor cand prietenii se chinuie sa ne faca o gluma si impacheteaza cadoul astfel incat sa dureze cat mai mult pana ajungi la continut, momentele cand primeste un colet sunt foarte enervante pentru ca dureaza foarte mult pana dezlipesti / tai ambalajul sa te bucuri de ce ai primit.

In ajutorul tau apare un nou dispozitiv electric de taiat amabalaje.

Telecomanda universala

O telecomanda universala este mana cerasca! Acum cand avem telecomenzi pentru aerconditionat, televizor, dvd, al doilea televizor din casa si asa mai departe si mai ales ca de fiecare data nu stim pe unde la punem, putem sa optam doar pentru una singura ce poate fi programata foarte usor sa indeplineasca mai toate cerintele.

Purificator pentru apa

Un purificator pentru apa este un alt dispozitiv care in mod sigur este foarte ajutator prin casa. Purificatorul te ajuta sa elimini bacteriile din apa de la robinet si astfel te ajuta sa economisesti foarte multi bani pe care ii cheltui pe apa plata. Daca vrei, poti sa privesti si altfel : nu mai cumperi apa plata, deci esti si ECO.

Expresorul programabil

Cafeaua de dimineata... Imagineaza-ti cum ar fi de fiecare data cand te trezesti, cafeaua sa te astepte aburind in filtru? Castigi timp si scapi de stresul acestui obicei de dimineata. Expresorul ce poate fi programat este clar o alegere buna pentru casa.

Vremea la tine in casa

O statie wireless pentru vreme este un dispozitiv ce este la mare cautare mai nou. Toata lumea doreste sa vada, fara sa iasa afara, care este starea vremii. Mai mult, micuta statie poate sa iti faca o proiectie despre starea vremii pentru cateva zile. O simpla privire si vei afla cu ce sa te imbraci maine!

Citeste si:
5 Gadgeturi pentru bucătărie care îți fac viața mai frumoasă
5 Gadgeturi pentru bucătărie...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.