Honda reuseste sa faca senzatie si in afara segmentului auto. Astfel, U3-X nu este nicicum un cod pentru un nou hybrid auto ci este defapt un scaun "inteligent".

Bazat pe o tehnologie noua, U3-X este un scaun "intelgent". Cei de la Honda doresc intr-un fel sa il prezinte ca o " ustensila " cu care te poti deplasa prin birou, facand comparatie cu deja bine cunoscutul Winglet. In fapt U3-X porneste de la conceptul de scaun care se transforma intr-o ustensila cu care te plimbi prin birou.

Primele demonstratii publice au fost facute in 2010, iar parerile nu au intarziat sa apara. Multa lume a decis ca defapt U3-X este un obiect nefolositor - atata timp cat oamenii au doua picioare cu care se pot deplasa foarte bine de la un birou la altul.

Pana un alta apreciem tehnologia care sta la baza conceptului U3-X, tehnologie care se foloseste de roti si echilibru pentru a te deplasa in absolut orice directie. Tot ce trebuie sa faci este sa te inclini spre locul in care vrei sa ajungi, iar U3-X porneste imediat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.