Zilele trecute am realizat ca nu m-a mai interesat ce se mai intampla cu browserul meu favorit, Mozilla Firefox, de cam multisor. Dincolo de obisnuitele operatiuni de intretinere, cand browserul te anunta ca a mai gasit un update pentru vreo extensie, n-am mai umblat la el cam de prin primavara, dupa ce am descoperit tema perfecta pentru mine (daca va intereseaza, nu e nici un secret: TwentyTen v 1.4, creata de ReduxTeam si usor modificata de mine), scriu jurnalistii de la playtech.ro.

Cu toate ca Firefox-ul si-a atras, in timp, reputatia de browser foarte incarcat, in configuratia aleasa de mine, cu un minim de extensii alese migalos pe criteriul utilitatii si simplitatii, browserul nu doar arata delicios de minimalist, dar se si misca foarte rapid, desi trebuie sa recunosc ca a fost devansat la acest capitol de unii rivali.

Mozilla se pare insa ca este perfect constienta de cat de mult se poate incarca browserul atunci cand instalezi cu nemiluita extensii pe care uiti cu lunile sa le dezinstalezi dupa ce nu mai ai nevoie de ele, multe dintre acestea adaugand tot felul de butonase interfetei clasice de Firefox, care nu se prea sinchisea oricum de spatiul de browsing care iti mai ramane la dispozitie.

Cititi mai multe pe playtech.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.