Galaxy S inglobeaza fiecare aspect al existentei intr-o maniera inteligenta si sofisticata.

Samsung lanseaza si la noi noul smartphone Galaxy S, un device destul de interesant cu display generos de 4 inci, procesor "la moda" de 1 Ghz si sistem de operare Android 2.1. Mai multe informatii puteti citi in comunicatul de presa de mai jos:

Modelul Galaxy S, bazat pe tehnologie Android, incorporeaza un ecran Super AMOLED de 4 inchi si un procesor pentru aplicatii de 1 GHz care permite stocarea si vizualizarea de fisiere video in format HD, experiente bazate pe realitate augmentata prin Layar Reality Browser si optiunea avansata LBS (Location Based Services).

Galaxy S a fost creat pentru a oferi solutii inteligente, superioare si compacte, avand capacitatea de a imbogati vietile utilizatorilor prin intermediul celor mai avansate servicii si tehnologii. Galaxy S le va permite utilizatorilor din toata lumea sa experimenteze “Smart Life”, despre care Samsung anticipeaza ca va fi un factor important in schimbarea atitudinii consumatorilor fata de smartphone-uri.

Modelul Galaxy S invita utilizatorii intr-o lume multimedia captivanta. Display-ul Super AMOLED de 4 inchi ofera o calitate inegalabila a ecranului, cu reflexie redusa, unghiuri ample de vizualizare si un touch-screen extrem de eficient. Componenta mDNIe (mobile Digital Natural Image engine) – o tehnologie utilizata la cele mai bine vandute modele de LCD si televizoare LED – se remarca printr-o functie maximizata de vizualizare a fotografiilor, a filmelor si cartilor electronice. In plus, o gama variata de aplicatii Google oferita de Android Market permite utilizatorilor sa se bucure de o gama extinsa de benefici.

O “existenta smart” (“Smart Life”) presupune o abordare inteligenta, iar Galaxy S ofera acest lucru apeland la preferintele personale pentru a culege informatii despre nevoile fiecarui utilizator. Cu o sinteza zilnica a preferintelor clientilor, o viteza remarcabila de procesare si optiuni de cautare personalizate, precum Layar Reality Browser – Galaxy S oferă consumatorilor informaţiile de care au nevoie oriunde si oricand. Smartphone-ul Galaxy S marcheaza un nou nivel de inteligenta in ceea ce priveste acest tip de terminale mobile.

Galaxy S inglobeaza fiecare aspect al existentei intr-o maniera inteligenta si sofisticata.

Alte Specificatii

Daily Briefing: Ofera accest instant la informatiile legate de vreme, stiri, afaceri si la agenda.
All Share: Permite conectivitatea intre dispozitive prin intermediul tehnologiei DLNA (Digtal Living Network Alliance).
Home Cradle: Permite utilizarea dispozitivului drept rama de imagini digitale, ceas, calendar si player multimedia.
Write and go: Noteaza mai intai o idee si apoi alege un format dintre SMS/MMS, email, calendar sau memento.
Swype: Un mod revolutionar de a scrie pe un display, mult mai usor si rapid.
ThinkFree: Aplicatii pentru a vizualiza si edita documentele Microsoft Office 2007.
Smart Alarm: Alarma se activeaza cu un sunet natural si cu aprinderea automata a display-ului.

Citeste si:
WhatsApp nu va mai fi disponibil pe anumite modele de telefoane din...
WhatsApp nu va mai fi...

Samsung Galaxy S va fi disponibil pe piata autohtona prin intermediul Orange, Vodafone, Cosmote si magazinelor partenere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.