HTC Wildfire: Smartphone accesibil cu Android 2.1

HTC a facut oficial terminalul inteligent Wildfire, produs special pentru piata europeana (lansare initiala in Marea Britanie) care urmeaza sa-l primeasca pe la inceputul trimestrului trei al anului curent.

La o prima vedere, Wildfire pare un Desire mai domolit, designul de referinta fiind aproximativ acelasi. Tastele de langa trackpad-ul optic au fost ridicate si amplasate sub display-ul de 3.2 inci, ce are o rezolutie de numai 320x240 pixeli. Rezolutia este decenta, dar nu mai e de mult in trend. Wildfire are si un procesor destul de slab, si anume vechiul Qualcomm la 528 Mhz. Astea sunt principalele aspecte care nu ne plac la telefon, insa HTC a promis doua lucruri: ca pretul va fi foarte atractiv si ca Android-ul 2.1 (Eclair) va merge ceas, cu tot Sense UI-ul si cu toate widget-urile sale superbe. In cazul asta, parca ii mai iertam...

Gasim o camera foto de 5 mpx, cu auto focus (aproape ca nici nu mai trebuie mentionat) si blit, tocmai buna pentru facut poze cu prietenii. Despre asta este vorba in Wildfire: tineri dinamici, conectati la Twitter, la Facebook, la Flickr. Mesaje, statusuri, poze urcate in doi timpi si trei miscari (sau atingeri de deget). Partea cu adevarat buna este ca HTC a inceput sa implementeze display-uri capacitive multitouch in aproape toate device-urile noi. Wildfire are un display destul de mare, fiind tocmai bun pentru pinch to zoom si alte scheme spectaculoase. Amintim aici functia cards-like care micsoreaza toate desktop-urile pentru a putea fi selectat unul dintre ele mai usor.

Procesorul acela de veche generatie este ajutat de 384 MB RAM si 512 MB ROM. Se pot pune carduri microSD de pana la 32 GB fara probleme, iar preturile acestora sunt chiar atractive. Nu lipsesc 3G, WiFi, GPS-ul, jack-ul audio de 3.5mm. Acumulatorul de 1300 mAh va asigura o autonomie de 490 de minute in talktime si 480 de ore in standby. Vor fi disponibile patru culori: negru, alb, maro si rosu.

Citeste si:
HTC lanseaza noul HTC One A9 in Romania
HTC lanseaza noul HTC One A9...

Puteti vedea detalii in galeria foto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.