Va imaginati ca pretul platit pentru un asemenea sistem trece lejer de 5.000$, dar exista impatimiti care pur si simplu nu se uita la suma scoasa din buzunare cand doresc ultimele componente aparute pe piata.

Cei de la Digital Storm sunt un fel de Alienware cand vine vorba de sisteme super performante si componente care pot fi alese pe spranceana. Ultimul desktop pentru gaming a fost lansat de curand, el putand si achizitionat de la pret ce porneste de la 2.300$.

Seria se cheama Black|Ops Assassin si beneficiaza de o carcasa inovativa care permite caldurii sa se deplaseze natural spre zona superioara. Racirea se face cu ajutorul a trei ventilatoare cu diametrul de 18 centimetri, dar nu ele sunt cele care atrag atentia in sistem, ci ansamblul Extreme Cooling care poate avea sase nivele. De la doi la sase se trece deja la temperaturi de sub zero grade Celsius pentru procesor, chipset sau GPU-urile placilor video. Un nivel patru in combinatie cu un procesor Intel Core i7 980X duce la o frecventa in overclocking de 4.4 Ghz, inconditiile unei stabilitati perfecte si a uui nivel scazut de zgomot.

Assassin mai contine o placa de baza EVGA cu chipset X58, o memorie RAM de 6 sau 12 GB DDR3 la 1600 Mhz, pana la trei placi video ATI 5870 sau Nvidia GTX 480, pana la 3 HDD-uri de maximum 2TB fiecare sau SSD-uri de pana la 512 GB fiecare. Va imaginati ca pretul platit pentru un asemenea sistem trece lejer de 5.000$, dar exista impatimiti care pur si simplu nu se uita la suma scoasa din buzunare cand doresc ultimele componente aparute pe piata.

Puteti sa construiti o super configuratie aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.