Spuneam de-a lungul timpului despre HTC ca va creste enorm si ca este "the big thing" in segmentul smartphone. Ne contrazice cineva? Bun. La MWC, High Tech Computer a prezentat trei terminale, unul mai interesant decat altul.

Ok, admitem ca perfectiunea exista numai ca ideologie, insa in domeniul mobil, comparand toate solutiile existente pe piata, ne cam permitem sa numim un telefon drept perfect atunci cand el satisface absolut toate nevoile noastre. Spuneam de-a lungul timpului despre HTC ca va creste enorm si ca este "the big thing" in segmentul smartphone. Ne contrazice cineva? Bun. La MWC, High Tech Computer a prezentat trei terminale, unul mai interesant decat altul.

Am vazut HD Mini, un model mai pamantean sub forma unui frate mai mic al lui HD2. Am mai vazut Legend, o solutie cosmetizata si imbracata in aluminiu a lui Hero si, in sfarsit, bijuteria de care vom vorbi acum. Desire este un Nexus One imbunatatit, fara dubii. HTC si-a facut treaba, l-a multumit de minune pe domnul Google insa trebuia cumva sa le dea fanilor un HD2 cu Android. Nu s-a intamplat chiar asa dar pe aproape. A aparut Desire, cu un nume care ne face parca sa-l dorim si mai tare. Telefonul acesta este incredibil. Foarte compact, foarte prietenos cu mana si buzunarul, Desire are 11.9 cm in lungime, 6 cm in latime, 1.19 cm in grosime si 135 de grame.

In carcasa eleganta au incaput componente mai bune decat in HD2, referindu-ne clar la memoria RAM de 576 MB. Cea ROM a ramas la 512 MB. HTC pune in pachet un microSD de 8GB, slotul acceptand carduri de pana la 32 GB. Procesorul este desigur Snapdragonul la 1 Ghz. Display-ul masoara 3.7 inci, este multitouch si are o rezolutie de 800 x 480 pixeli. Au ramas frontal aceleasi patru butoane hardware, iar trackball-ul a fost inlocuit cu un senzor optic. Posterior se afla o camera foto de 5 Mpx, aceeasi cu cea din Nexus. Vedeti ca telefonul Google se aseamana destul de mult cu Desire. Acesta din urma se desprinde totusi putin, oferind pe langa sistemul de operare Android 2.1 si Sense-ul extraordinar facut de HTC, precum si suportul Flash de la Adobe.

Iata si prezentarea oficiala:

Mai amintim de acumulatorul de 1.400 mAh care asigura o atuonomie de 400 minute in talktime GSM si 390 de ore in standby. Valori bune pentru asemenea dotari. Android-ul se pune la punct vizibil, cu aplicatii si jocuri pe cinste.

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

Ce parere aveti despre HTC Desire?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.