Aspen are o autonomie de 10 ore in talktime GSM si 450 de ore in standby. In cutie se va gasi si o pereche de casti tot eco, pe jack de 3.5mm.

Sony Ericsson, ca un producator ce se respecta, are o divizie eco denumita Greenheart. Aici a aterizat un nou terminal business, Aspen, cu ceva pretentii intr-un segment dominat de Blackberry (RIM) si Nokia.

Aspen este ecologic pentru ca vine intr-o cutie facuta din materiale reciclate, are o functie avansata power save, o aplicatie speciala care afiseaza ultimele stiri eco, precum si o carcasa facuta dintr-un plastic de asemenea reciclat si colorat cu o vopsea pe baza de apa. Telefonul nu surprinde prin design, fiind mai degraba patratos si cu o parte inferioara destul de inestetica. Aspen suprinde insa prin dotarile decente, tastatura qwerty, camera de 3.2 MP, conectivitatea Bluetooth, WiFi si A-GPS sau multitudinea de aplicatii preinstalate.

Smartphone-ul are un display touchscreen de 2.4 inci, la o rezolutie de 320 x 240 pixeli, ce afiseaza noul Windows Mobile 6.5.3, primul facut sa suporte display-uri capacitive cu multitouch. Aspen integreaza majoritatea retelelor sociale, fiind focusat pe activitati business si de comunicare: YouTube, Skype, Twitter, Facebook, Microsoft Today, Traveler sau Weather Panel. Toate aplicatiile Google mobile sunt si ele gata instalate pe terminal.

Aspen are o autonomie de 10 ore in talktime GSM si 450 de ore in standby. In cutie se va gasi si o pereche de casti tot eco, pe jack de 3.5mm. Nu exista momentan un pret pentru acest telefon, Sony Ericsson urmand sa-l lanseze pe piata din Q2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.