De fapt, Sony Ericsson chiar a inceput un marketing agresiv in jurul acestei dotari, facand din Vivaz un gadget tocmai bun pentru facut clipuri, on the go.

Vivaz este o combinatie interesanta intre high-end-ul Satio si middle-level-ul Aino, cu capabilitati sporite de entertaiment. Vorbim aici despre un device cu o camera foto de 8.1 MP, ce permite inregistrarea filmelor la o rezolutie 720p. De fapt, Sony Ericsson chiar a inceput un marketing agresiv in jurul acestei dotari, facand din Vivaz un gadget tocmai bun pentru facut clipuri, on the go.

Vivaz are un display generos de 3.2 inci, cu o rezolutie de 640 x 360 pixeli. Nu este cel mai stralucit touchscreen, dar rezolutia asta o au si noile terminale Nokia, dotate si ele tot cu tehnologii rezistive. Designul este putin schimbat fata de X10, terminalul cu Android. Vivaz are S60 editia 5, foarte intuitiv si particularizabil in functie de nevoile adevarate ale utilizatorului. Nu lipsesc FM radio, AGPS, WiFi sau TV-out, conexiuni deja obisnuite in telefoanele actuale.

Interesant este faptul ca Sony Ericsson a facut public un comunicat de presa, pe care apoi l-a retras, din motive inca necunoscute. Site-urile de specialitate au reusit insa sa puna mana pe poze, cat si pe un scurt clip oficial de prezentare. Mai jos gasiti si un clip neoficial:




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.